Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek en szemét voltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek en szemét voltam vele?

Figyelt kérdés
egy lánnyal ismerkedtem kb. olyan egy honapig. séta közben fogtuk egymás kezét. csokoloztunk is. meg nem tartottunk a kapcsolat szintjen. a lany elvarta volna hogy mindennap keressem. regebben volt olyan hogy napokig nem kerestem ez nem tetszett neki. egy helyen lakunk de nem akartam vele mindennap találkozni mert nem akartam raunni. mostanaban viszont mar kevesebb volt olyan nap amikor nem kerestem de az se tetszett neki. beszeltunk facebookon azt mondtam neki hogy azert nem kerestem mert nem volt kedvem beszélni. irtam neki hogy ne farasszon ezzel. erre azt irta hogy ki kert meg ra engem hogy keressem ot es azt irta hogy ha nincs kedvem vele beszelni akkor nem is kell vele beszelnem de akkor hagyjam ot beken es ne keressem tobbet. most ezt megerdemeltem?
2014. máj. 20. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
A lány helyében én keresnék mást. Ha szívből szeretünk valakit akkor nem bírjuk ki, hogy ne beszéljünk vele. A ráunás dolog csak akkor téma, ha a kapcsolat felszínes, nem az érzésekről szól. Vagyis szemét voltál. Bocs.
2014. máj. 20. 09:50
 2/5 A kérdező kommentje:
amugy azota amiota ezt irta nem keresett, igaz en sem kerestem, de gondolkodtam rajta hogy ujra felkeressem-e.
2014. máj. 20. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha tényleg tetszene neked ez a lány (nem csak fizikálisan), akkor érdekesnek találnád őt, és izgalmasnak a vele való találkozást akár mindennap!

Szerintem inkább hagyd őt mert téged sem érdekel különösebben.

2014. máj. 20. 10:19
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor hagyjam hogy ha azt irta hogy ne keressem tobbet? untam mar hogy mindig ezekkel a hulyeseggel faraszt hogy találkozunk mindennap. en keresnem csak nem mindennap. legutobb irtam neki hogy nem mondhatja hogy nem kerestem mert igaz hogy szombaton nem válszoltam az smsre de vasarnap irtam neki. erre azt írta hogy elege van belolem mert hulyenek nezem
2014. máj. 20. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki igazán érdekel, érzéseid vannak iránta, kedveled, stb...akkor igényed van arra hogy minden nap keresd, beszéljetek, minél többet lásd stb...

Benned nincsenek ilyen érzések, ezért is gondoltál arra hogy ráunhatsz. Ezért érezted úgy hogy fárasztó. Miért akarod hát ezek után újra felkeresni? Reméled hogy lesz akibe ürítheted a magvaidat néha? De ha beszélgetni kell vele akkor fáraszt és nincs kedved?

Hagyd. Jobbat érdemel. Őszintén remélem hogy ha eljutsz egy komoly kapcsolatig, nem fogsz így viselkedni mert egy valamire való nő nyomban otthagy...

2014. máj. 20. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!