Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjhez menjek ha 3 hete még mással voltam?
Figyelt kérdés
párommal 7 éve vagyunk együtt, 5 hét múlva lesz az esküvőnk. Pár hete találkozgattam egy fiúval akivel minden történt, és érzem, hogy tudnám szeretni. A páromat (szégyellem) nem először csaltam meg.. sajnos. Nagyon szeretem a páromat, nagyon aranyos velem, imád, de nem tudok rá felnézni. Lehet hogy ez az idő miatt van, ellaposodott a dolog, nem tudom. Fogalmam sincs mit csináljak. Nagyon rossz abba belegondolni, hogy elveszítem, de azt is érzem, hogy ez így nem jó. A másik férfival nem lenne semmi, tudom, benne nem tudnék bízni, de úgy érzem, hogy már az is baj, hoyg egyáltalán van másik férfi.. :((2014. máj. 27. 14:56
11/25 anonim válasza:
Akkor miért is akarsz hozzá férjhez menni?
Önző vagy...
Engedd el, menj te is az utadra, hátha szerencséje lesz,
és talál egy hozzá illő lányt. Mert úgy tűnik te nem vagy az.
Nem is értem, hogy milyen válaszokra számítottál itt.
Ne tedd tönkre az életét, csak azért, hogy neked kényelmes legyen.
30/n
12/25 anonim válasza:
Már most tudok ajánlani jó válóperes ügyvédet, ha van annyi eszed, hogy hozzámész....
Szerencsétlen fiú.... :(
13/25 anonim válasza:
És attól mert problémák vannak, akkor félre kell b**zni?? Akkor miért nem hagyod őt ott? Erre nincs mentség aranyom,mert egy undorító dög vagy, aki még ezek után is magát akarja a jónak beállítani és az egész szituációt... Szégyellhetnéd magad! A pofám leszakadna a helyedben...
14/25 anonim válasza:
"Az a baj hogy nagyon fiatal vagyok és nem éltem ki magam"
Az ilyen mondatok a kedvenceim.
Akkor nem voltál fiatal, amikor megkérte a kezed? Amikor kitűztétek az esküvő napját? Ez mind, mind most jut eszedbe? Legalább ne mentegesd magad.
15/25 anonim válasza:
Te férjhez?
Uram atyám. Inkább hagyd ott szegény pasit.
16/25 anonim válasza:
Minek mondtál akkor igent? Mert megbántottad volna? Majd csak most fogod igazán...
17/25 anonim válasza:
".... de vannak dolgok amiket nem tudunk megoldani, javítani, és bizony vannak....." Milyen dolgok ezek? (Priviben is irhatod)
18/25 anonim válasza:
Nem voltam ilyen helyzetben, de ha nekem lennének ilyen érzéseim és lettem volna már hűtlen a páromhoz már azelőtt, hogy "örök hűséget" fogadunk egymásnak, én egészen biztosan szakítanék, mert nem akarnám azzal megbántani és megalázni, hogy így hozzámegyek feleségül, és magamnak sem kívánnék egy házasságot, ami így köttetik.
19/25 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ne menj férjhez. Ha boldog lennél ebbe a kapcsolatba, nem lépnél félre. Élj még.
20/25 anonim válasza:
Ha azt mondanám hogy ku.rva vagy, és abból is a rosszabbik, az már dicséret lenne számodra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!