Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Penteken megyunk a sulival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Penteken megyunk a sulival ottalvos osztalykirandulasra folyo melle. Es mondtak a fiuk hogy befognak dobni minket lanyokat a vizbe, nekem a napokban kene megjojjon. Mit mondjak h ne dobjanak be?

Figyelt kérdés
8.osok vagyunk(utolso kirandulas) osztalyfonokunk egy fiatal ferfi es szinte osztalytarsunk olyan bolond
2014. máj. 21. 12:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9-es: jujj észre sem vettem, nem direkt volt :D
2014. máj. 21. 13:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Használd föl a vért így:

[link]

Üvöltsd, hogy THIS IS SPARTAAAAAAAAAA és lökd be te őket a vízbe, mielőtt feleszmélnének

2014. máj. 21. 13:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezek a nyolcadikos kepzelgesek... emlekszem, mikor mi voltunk altalanos iskolas fiuk, mk dkg ter dztuk, hogy haha, majd hashajtot rakunk egymas kajajaba es rohogunk ahogy fosik, meg ejszaka telefogkremezunk mindent, meg benyomjuk egy tal vizbe az alvo lanyok kezet es reggelrr bepisilnek, meg bekamerazzuk a lanyok furdoszobajat, satobbi, satobni...

aztan az egeszbol az lett, hogy takarodo utan egy adag ember atment a masik adag emberhez, a markukba rojogtek, hogy "vahh, a kálai megint jol berugott" (kesobb kiderult, hogy az erintett tanar mar akkor nem ivott egy korty alkoholt se, miklr mi meg ovodaban tipegtunk), "remtorteneteket" meseltunk es annyi, megu tuk es elmentunk aludni:D

mondjuk manapsag mar nyolcadikban is isznak, de ettol most tekintsunk el:D

szoval Kerdezo! Erre a kerdesre majd gimiben terjunk vissza, ott mar lesz felnivalod;D

2014. máj. 21. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:

de most értelmesen:

gondolom a citromlékúráról hallottál. ha még nem jött meg akkor eltolhatod pár nappal

2014. máj. 21. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Na, mi lett? Megúsztad?
2014. máj. 26. 10:56
 16/17 Sowilo ***** válasza:

Borzalmas volt...

Azon a bizonyos szörnyű éjszakán szűz lányok velőtrázó sikolyaitól telt meg a levegő. Kiontott vér színezte vörösre az addig oly ártatlanul csördögélő patakot.

2014. máj. 26. 14:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Bedobtam 3x

de raktam be tampon,pedig nem jött még meg akkor,de másnap igen

2014. máj. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!