Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mit szólnátok ha hírtelen mondaná a barátotok hogy van megint msn-je és lányok msn címét is elkéregeti a haverjain kívűl? + osztálykirándulásra is megy, ott ki tudja mit csinál. Mire számítsak?
hát képzeld nincs msn-em és ha van barátom a hátamögött nem pasiznék....
Osztálykiránduláson meg komoly meg durva dolgok lesdznek és azért írtam bele
de várok még Normális válaszokat
Meg az is hogy msn-en beszélget mindenkivel, meg ilyesmi, de velem meg alig beszélt még ma...
szerintem titkol valamit vagy is tudom is, de arra hogyan jöhetnék rá?
szoktam mondani neki hogy mit sejtek de ő persze mondja hogy az nem, igaz meg hogy nem csalna meg meg hogy örökre velem akar maradni meg ilyesmi....
de mégis bennem van az...
hát én akkor rohadt nagy rib*nc lehetek, mert míg volt pasim is dumáltam apsikkal, sőőőt még barátaim is vannak fiúk, akikkel sosem szexeltem és nem is fogok. ez az én szótáramban eddig nem pasizás néven futott, de meggyőző vagy.
sőőőőt, még osztálykiránduláson is voltam, ami hejdedurvavolt, mégsem csaltam meg soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!