Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek osztálykirándulásra vagy ne?
Jövőhéten lesz osztálykirándulás, az ára is eléggé elfogadható, 3 napos lesz (hétvége)...
és a héten iratkoztam vissza ide az iskolába, néhány osztálytársam is mondta hogy mennyek.
A barátom nem nagyon örülne hogyha mennék, meg csak vele hétvégén tudok találkozni és ez miatt is, a másik meg amikor ő neki is volt osztálykirándulás akkor ő persze elment, de akkor szakítottam is vele mire hazajött, de nem ezért...
Félek ez miatt is elmenni , mert mi van ha bosszút áll vagy valami...
Persze akkor ő ivott is, nálunk is lesz az osztálykiránduláson ivás..
Elmenjek osztálykirándulásra vagy ne???
17/l
csak nem akarok bajt vele ez miatt
legszívesebben elmennék
Egyértelmű, hogy MENJ!!!
Először is azért, mert , ha most iratkozták vissza a suliba, az osztálykirándulás egy nagyszerű alkalom a barátságok felmelegítésére.
A barátod pedig nem érdekeljen, főleg, ha ő is elment. Ha ezért bosszút áll, vagy szakít, akkor nem is szeret téged igazán, és hagyd a fenébe!! Elég szánalmas, hogy egy ilyen helyzetet ennyire nem tud kezelni, főleg, hogy most újra ki kell építeni a kapcsolatodat a suliban.
Én kihagytam egy osztálykirándulást a barátom miatt. Azóta is nagyon bánom. Ez egy életre szóló élmény, ezek a középsulis évek soha sem jönnek vissza! Menj el!! A többin már én is voltam! Pasizni mindig lehet, de osztály kirándulás csak egyszer van egy évben!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!