Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek vagy maradjak itthon és aggódjak?
Barátomat lehívta apja Balatonra hétvégére. Mondták hogy menjek én is. Ott lesz egész családja, és én nem ismerem még őket, csak nővérét de nem jövök ki vele valami jól. (Anyja meg apja elváltak), mondtam neki hogy hadd gondolkozzak a dolgon, mert igazából nincs kedvem a saját "halálomra" elmenni, de tegnap bejelentette hogy ő már kivette a szabadnapját és ha megyek ha nem ő elmegy..
Sokan lesznek ott, és egyszer beszélgettünk komolyan és szóba került hogyha részeg lenne és valaki bepróbálkozna akkor lehet flörtölne vele, nem lefeküdne vele, csak értitek... Én meg félek hogyha itthon maradok és lesz valami buli akkor elcsábul. Tudom hogy elég gáz hogy ez a legnagyobb problémám most, de tényleg nagyon zavaró, egész nap ez jár a fejembe. Amúgy 15 hónapja vagyunk együtt.
Hát nem értem igazából akkor min kel gondolkodnod én simán le mennék
menj le te is
Mit érdekel téged a testvére? Megismerhetnéd a családját végre. Ha csak azért mennél le, mert félsz, hogy a barátod megcsal, akkor hülye vagy. Egyébként meg bízz benne. Részegen felszabadultabb az ember, általában kedvesebb is, innen adódik a flört. Amíg csak flörtöl a csajjal és nem rajta fekszik, addig nem gond.
Egyébként meg ha ők mondták, hogy nyugodtan menjél te is, akkor már eleve kicsit udvariatlan ezt visszautasítani. Meg akarod egyébként ismerni a családját vagy az "együttélünkörökkönörökké" dolgot a családja nélkül tervezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!