Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek osztálykirándulásra, ha ezt barátnőmnek "megtiltottam"?
Azt, hogy egy megcsaláshoz két ember kell... És ne akard korlátozni a barátnődet semmiben, mert:
1: Ő is egy szabad ember...
2: Pont az ellenkezőjét éred el vele, mint amit akarsz...
Hány éves a barátnőd? Szerintem ő is tud magára vigyázni, nem?
Akkor ne menj te se a sajátodra, kvittek vagytok, de akkor is gáz ilyesmikben korlátozni a másikat.
Ilyen módon gáz.
Hidd el, egy felnőtt kapcsolatban sokkal többet ér, ha felnőtt nőnek tekinted a barátnőd, és elhiszed, hogy képes vigyázni magára. Könyörgök, nem az Amazonas-mentén fog dzsungeltúrát tenni a kannibálok földjén, hanem egy 2 napos osztálykirándulásra megy az osztályával. Szerintem már volt ilyenen, nem? Inkább féltékeny vagy, hisz mindig az exével jössz. Megértem, de ez nem pálya 18 felett. Kiakasztó, ha az ember lányát mindentől óvni akarják, mintha valami porcelánbaba lenne egy kirakatban, nem pedig egy talpraesett, értelmes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!