Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek osztálykirándulásra, ha ezt barátnőmnek "megtiltottam"?
Fiatalok vagytok még... Majd kinövöd ezt a féltékenységet, ha nem, nem lesz sokáig barátnőd...
Én barátommal csak közöltem, hogy megyek egyetemi gólyatáborba. Remélem hallottál róla, hogy na azok milyenek. Kicsit húzta a száját, de vállat vont, hogy hát jó érezd jól magad. És nem csaltam meg, semmit se csináltam, mert szeretem. Ennyi.
Ez a birtoklás egy kor után egyáltalán nem tartható. Legalábbis normális esetben.
20L
Egy szép, kölcsönös szeretetre és bizalomra épülő kapcsolat. És ő még mindig egy ilyen s*ggfejjel van, aki megtiltja, hogy elmenjen osztálykirándulásra? Ki vagy te, az apja vagy a pasija? Vagy a hajcsára?
Remélem szerencsétlen csaj talál jobbat.
A kérdésedre válaszolva: ha már ekkora tajparaszt voltál vele, a minimum hogy te sem mész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!