Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire tartjátok gyerekes viselkedésnek? Lépnem kellene?
23 éves barátom van. Nagyon jól meglennénk, ha nem viselkedne néha úgy, mint egy 15 éves taknyos.
Folyton "majomkodnak" a hugával.Verik egymást papuccsal, ruhákkal, birkóznak.nem komolyan csinálják, röhögnek rajta egy sort aztán egyik jobbra, másik balra. Engem nagyon idegesít, mert ilyenkor az egész társasház tőlük zeng. A barátom egyébként rendőrként dolgozik, így az ember elvárna tőle egy kicsit komolyabb viselkedés. Van, hogy az utcán kerdetik egymást, vagy a hipermarketbe.
Ma is a huga haza jött a suliból és az volt az első, hogy barátom bezárta őt a fürdőszobába, vergődés, viháncolás, azt két óra csend, és megint kezdik.
Nem értem, hogy ha a barátaink előtt tud normálisan viselkedni, itthon miért nem?
jól értem,hogy te féltékeny vagy a húgára?
Nem mindegy neked mit csinálnak a saját lakásukban?Örülj,hogy befogadtak -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!