Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizen- és huszonévesek véleményére vagyok kíváncsi, a következővel kapcsolatban: Mi az, amitől jó pasinak/jó csajnak tartjátok magatokat?
- Mert nem vagyok szexcentrikus
- Nem várom el az orális szexet a nőtől
- Viszonylag művelt vagyok sok női témához is hozzá tudok szolni
- Tisztelem a nőket
- És meg is értem őket.. Én nem tartomőket bonyolultnak
- Pont ezért bármelyik nőstilushoz tudok alkalmazkodni :)
Nem kell hogy jó pasinak tartsam magam, de jól érzem magam a bőrömben, pozitívan gondolkodom, sikeres vagyok.
22/F
Ha valaki megismer, általában nagyon megszeret, azért amilyen vagyok. Csak első ránézésre velem ritkán akarnak megismerkedni. :D
Szerintem értelmes vagyok és rendben vagyok erkölcsileg, emberileg. Szeretek viccelődni, kedveskedni.
Szép a hajam és jó a seggem.
Én ezeket mondanám.
22L
Nem menőzök (még akkor sem, ha lenne mivel), nem kritizálok, beszélek ki, nézek le másokat, ha tudok, mindig segítek, mindig igyekszem kedves, mosolygós lenni...
Esetleg még ideírhatom, hogy tökéletesen beszélek 3 nyelven, de igazából ezt nem tartom mérvadó dolognak, sokkal büszkébb vagyok az utóbbi dolgokra...
22/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!