Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam már hasonló kérdéseket de használható válaszokat még nem találtam és tanácsra lenne szükségem a következővel kapcsolatban (lásd. Lent)?
Mint ahogy már mások is megírták én is beprobálkoztam egy lány barátomnál de ő csak barátkozni szeretne.belementem,egyrészt mert hátha változnak az érzései(tudom,tudom nem valószínű) másrészt a barátságunkat nem szeretném felrúgni emiatt.és ezt ő sem szeretné
Viszont azóta nem beszéltünk és nem tudom hogy kellene vele ujbol kapcsolatba lépnem,tudom elvileg ugyanugy vagyunk mint a vallomásom előtt de mégse tudom hogy mit kellene csinálnom.vagy várjam hogy ő keressen?
Mióta nem beszéltetek?(ha 1hete,akkor még ok,de ha már 1hónapja-akkor esélytelen).Arra szerintem ne várj,hogy ő keresni fog.
Másrészt a barátságotokat is azért nem akartad felrúgni,mert a közelében akartál volna maradni...
Hát, nem azért akarsz vele jóban lenni, mert barátkozni akarsz. Lehet tagadni, de attól még így van. Kb. első füttyre ugranál...
És ezt ő is tudja.
Mi esélytelen ha már egy hónapja nem beszéltünk?
a barátságunk nem akartam felrugni ezt arra értettem h nem akarom játszani a sértődöttet hogy visszautasított és ezáltel nem akarom h a barátság végetérjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!