Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizen- és huszonévesek véleményére vagyok kíváncsi, a következővel kapcsolatban: Mi az, amitől jó pasinak/jó csajnak tartjátok magatokat?
Szép az arcom, jó az alakom. Teszek is a külsőmért, időt és pénzt szánok arra, hogy ápolt legyek és jól nézzek ki.
Belsőre az eszemre és az olvasottságomra vagyok a legbüszkébb. Meg hogy sok igazi barátom van. És hogy semmin nem izgatom magam, nem vagyok hisztis.
18l
Magas vagyok, jó alkatú, jóképű.
Értelmes, intelligens embernek tartom magam és jó a szívem, kedves és segítőkész tudok lenni, bár ez gyakran nem látszik, mert az arckifejezésem sokszor szigorú mások elmondása szerint. Alapvetően nem vagyok nagy dumás, de társaságban pár szellemes, poénos beszólásom, így rám jellemző, hogy "ritkán szólok, de akkor nagyot.
Most ez a duma nagyképűnek hathat, de te kérdezted. :D
26F
Őszinte vagyok, nagyon képes vagyok szeretni, nem vagyok anyagias érdekember, tényleg a valódi értékekre figyelek egy másik embernél. Intelligensnek mondanak, sok téma érdekes, sok dologról lehet velem beszélgetni, viszonylag művelt vagyok. Vannak ambícióim, tanulok, nem másokra akarok hagyatkozni. Képes vagyok ellazulni, és "őrültnek lenni", őszintén nevetni. Adok magamra, ápolt vagyok ízlésesen öltözködöm, de mégis képes vagyok felhívni magamra a figyelmet. Szép, különleges arcúnak, jó alakúnak mondanak.
Azért azt megjegyzem, hogy nem a teljes énképemet írtam le, csak a JÓ oldalam, tisztában vagyok azzal, hogy ezek mellé van egy rakás rossz tulajdonságom, amik akár kizáró okként is szerepelhetnek egy pasinál. Mindenki a saját preferenciái szerint dönti el, hogy jó csajnak tart-e összességben. :)
22/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!