Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem tartjátok soknak a 10 év korkülönbséget: 17-27?
Figyelt kérdés
Egy itteni kérdésnél a kérdező a nagy korkülönbségre panaszkodott (17L-27F), mire azt írták neki hogy ez nem sok. Én azért belegondolva kicsit érdekesnek tartom (de lehet hogy nekem túl ósdi a szemléletem, ezért teszem fel ezt a kérdést), hogy egy gyakorlatilag még gyerek lány, aki iskolába jár, épp csak "kóstolgatja az életet", együtt legyen egy olyan férfival, aki már dolgozik és akinek (elméletileg) már a családalapításon kéne járjon az esze, meg alapvetőleg, én ismerek sok-sok 16-7-8 éves lánykát és 26-7-8 éves férfit és hát...elég különbözőek, ez előbbiek kissé éretlennek tűnnek utóbbiakhoz képest. :) Mi a véleményetek/tapasztalatotok?2014. máj. 6. 23:18
3/10 anonim válasza:
De igen, én soknak.
Hogy őszinte legyek én is kb. ez tájt tartok, de eszem ágában sem lenne egy 17 évessel kezdeni!
Azokkal meg nem kell foglalkozni akik szerint "nem sok" azok retardáltak!
4/10 A kérdező kommentje:
Ja igen, "normál" hosszútávú kapcsolatra gondolok, nem "szekszkapcsira".
2014. máj. 6. 23:27
5/10 anonim válasza:
Szerintem akkor is leírtam, hogy ismerek ilyen korkülönbséggel párokat, akik össze is házasodtak. Igaz, mára már minden elváltak...
6/10 anonim válasza:
én nem ítélkezem, biztos van olyan eset amikor nem sok, de nem ez az általános azért. ők tudják. :)
8/10 anonim válasza:
sok de a pasi mellett ott van egy csaj akit du.ghat fiatal friss punci ennyi kivétel 1% ami komoly
9/10 anonim válasza:
Háááá xD
A dédszüleim között, 13 év van és nem láttam még olyan kiegyensúlyozott párt. És egy-két morgás volt ugyan, de több soha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!