Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan viselnéd ha csajod kicsit piásan elmesélné részletekig menően hogyan szexelt 2 pasival?
"nézzetek már magatokba, ha ezt a kérdést egy nő írta volna ki, hogy kivágta a barátját mert az a szilveszteri bulin, egy évvel azelőtt hogy megismerkedtek, hármasban szexelt két csajjal, akkor kicsit másfajta válaszok születtek volna... Egyáltalán nem ribi a lány, csak nem félt megélni a vágyait, és a fatökű fiúkák nem tudják elfogadni hogy igenis a nőknek is vannak szexuális fantáziáik, és van aki van olyan bátor hogy meg is valósítja ezeket. Jobban járt a lány hogy kidobtad, nem kell egy ilyen besavanyodott, primitív kreténnel együtt lennie, és talál olyat akinek több agya van nálad, kérdező"
Magamba néztem. Nekem ilyen lány nem kéne (és úgy tűnik, itt másnak sem). Ezen te nem tudsz változtatni kedves válaszoló, a piaci igényeket ugyanis nem a nők alakítják.
Ha talál olyat, aki így elfogadja, akkor úgy lesz.
Kérdező ne haragudj de őszintén,ez nagyon csód(chode) gondolkodás,nem voltál vele együtt mi közöd hozzá akkor.
Legalább bevállalós a csajod,ne legyél fatökű tanulj meg élni,nem csalt meg akkor meg most nem értem??
Van ilyen nekem is volt pasiként,hogy berúgva dugtam a csajt akkor ismertem meg,adtam neki.Élni kell,ezen ne akadj fent.
Mennyi szánalmas, beteg ember jár ide...
Persze, fogadjunk csak el mindent, ami a múltban történt, mert az megtörtént, és úgyse fog többé... ja, persze. Kutyából nem lesz szalonna...
Szerintem a fiúk leitatták és a lány tehetetlen volt
Más szóval a fiúk tehetnek róla
Szerintem a nagybetűs őszinteség és az agyatlan fecsegés között van különbség!
Úgy tűnik neki mindegy hogy kapcsolat vagy 5 peres ismeret, szeret kitárulkozni minden tekintetben. Sajnálom a kérdezőt, ezt azért kemény lehetett végighallgahtni
Mindenkinek köszönöm a választ!
Azt szeretném mondani, mindazoknak akik ezt nem fogadják el:
Bennem kialakult egy világképp, ki milyen szint alá nem mehet(vagyis mehet csak én nem fogom elfogadni). Hogy ne tűnjek képmutatónak, ezeket a határokat próbálom saját magam is betartani, nem csak a másikra mutogatok újjal...
Idealista vagyok, nekem megáll a világképem abban hogy elfogadom pl az 1 éjszakás kalandokat, magam is megtettem (hozzáteszem, utána mentem a lány után, de lekoptatott). A szexualitásban is elfogadok sok mindent, azt vallom a 4 fal közt mindenki azt csinál amit akar. Ellenben a "gruppen" számomra ugyan az mint aki pl pénzt fogad el a szexért, csak neki a kielégülés a fizetség..., tehát zéró tartása nincs lánynak, mi garantálja hogy ha legközelebb olyan "kívánalmai" lesznek amiben már pl 3 pasi van, mert pl most arra vágyik. Megcsinálja? Mert neki ez kell?, és becsületére válik, hogy milyen belevaló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!