Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te hogyan viselnéd ha csajod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan viselnéd ha csajod kicsit piásan elmesélné részletekig menően hogyan szexelt 2 pasival?

Figyelt kérdés
Bennem egy világ dőlt össze, nem ilyennek ismertem. Most pl bottal nem piszkálnám... kicsit csalódtam.

2014. máj. 11. 15:56
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

mindenki élje úgy az életét hogy ne kelljen szégyenkeznie... Ne hogy már én legyek a hülye mert nem "fogadom" el?

Sajna nem... IJ

2014. máj. 11. 17:50
 32/63 anonim ***** válasza:
40%

30: 10 évet éltem sitten, mert miután két prostit lerendeztem a lakásomon, felszeleteltem, megsütöttem, és megettem őket. Amúgy teljesen normális vagyok, van kedved ismerkedni?

A fenti sztori persze nem igaz. Sose álltam hatósági eljárás alatt, sose fizettem szexért, és nem vagyok kannibál. Ettől függetlenül igenis számít az ember múltja, hozzá tartozik a személyiségéhez.

2014. máj. 11. 18:20
 33/63 anonim ***** válasza:
ígyvan
2014. máj. 11. 18:22
 34/63 anonim ***** válasza:
89%
És nem változhat a személyiség?
2014. máj. 11. 18:33
 35/63 anonim ***** válasza:
Akárhogy is írja itt mindenki,hogy semmi gond ezzel, meg úgyis előtte volt stb, jobban belegondolva nem volt kapcsolatban és lefeküdt pasikkal, ráadásul egyszerre, mint egy k-rva. Azért nem eshet jól ezt megtudni a párodról, s ezt lányként írom. Ezt csak a kérdező tudja/érzi,hogy mennyire fogadja ezt el.
2014. máj. 11. 18:35
 36/63 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem azért is mondta el mert bántotta, mindenki csinálhat olyat amit később megbán, és mindenki változik is, a személyisége is. Ehhez ismerni kellene a lányt, mert ha különben rendes, normális és megbánta és abszolut nem ilyen beállitottságu, akkor ezt azért meg lehetne beszélni vele. Végülis akkor még nem jártatok. Kicsit gondold át, azt is mérlegeld hogy fél év alatt még együtt voltatok milyen is volt.
2014. máj. 11. 18:39
 37/63 anonim ***** válasza:
mindenki szerint gond van ezzel. kivéve a ribiket
2014. máj. 11. 18:44
 38/63 anonim ***** válasza:
10%

Kutyából nem lesz szalonna.

Így van ez azokkal,aki bántja a nőket-Ha egyszer megtette, többször is megfogja. A ribik is mindig ribik maradnak.

2014. máj. 11. 18:48
 39/63 Koaxk Ábel ***** válasza:

Azoknak nincs gondja ezzel, akik önmagukkal is el akarják hitetni, hogy tök normális ha ilyeneket csinálnak.

2014. máj. 11. 18:48
 40/63 anonim ***** válasza:
53%
nézzetek már magatokba, ha ezt a kérdést egy nő írta volna ki, hogy kivágta a barátját mert az a szilveszteri bulin, egy évvel azelőtt hogy megismerkedtek, hármasban szexelt két csajjal, akkor kicsit másfajta válaszok születtek volna... Egyáltalán nem ribi a lány, csak nem félt megélni a vágyait, és a fatökű fiúkák nem tudják elfogadni hogy igenis a nőknek is vannak szexuális fantáziáik, és van aki van olyan bátor hogy meg is valósítja ezeket. Jobban járt a lány hogy kidobtad, nem kell egy ilyen besavanyodott, primitív kreténnel együtt lennie, és talál olyat akinek több agya van nálad, kérdező.
2014. máj. 11. 19:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!