Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan viselnéd ha csajod kicsit piásan elmesélné részletekig menően hogyan szexelt 2 pasival?
Figyelt kérdés
Bennem egy világ dőlt össze, nem ilyennek ismertem. Most pl bottal nem piszkálnám... kicsit csalódtam.2014. máj. 11. 15:56
3/63 anonim válasza:
engem is érdekel, mi történik, ha megesik velem ez spiccesen.
kérdező, azt tudnod kell, hogy senki senkivel nem csak körvonalakban szexel, hanem konkrétan:) viszont tényleg nem tartozik másra.
5/63 anonim válasza:
Attól függ, ha még az előtt volt hogy összejött volna veled akkor azért megpróbálhatsz neki megbocsájtani, ha viszont akkor mikor már együtt volt veled, akkor dobd ki a g*cibe!
6/63 anonim válasza:
értem. az a baj, hogy kettővel.
szerintem az se baj. viszont duplán nem tartozik arra, akivel éppen 1/1-re készülök.
srácok, tényleg baj, hogy csinált ilyet?
vagy csak hallani közönséges?
7/63 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy mennyit fizettek neki. Majd el is kérném a pénzt, mintegy futtatási díjt.
8/63 A kérdező kommentje:
most írogat, de egyszerűen nem akarom látni :(, de úgy értsétek gruppen volt...jaj, tolta az egyik hátulról, közben a másikat cidázta...
2014. máj. 11. 16:00
9/63 anonim válasza:
de hiszen nem téged csalt meg, ha jól értem.
10/63 Koaxk Ábel válasza:
Laza csaj lehet... elérhetősége? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!