Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom a páromat leszoktatni a WoW-ról?
Figyelt kérdés
Kérlek értelmes válaszokat írjatok, mert jelenleg ez egy elég nagy probléma a kapcsolatunkban.2009. dec. 27. 16:02
21/31 anonim válasza:
nem lehet egyszerű... én barátnő mellett 6 gamet tolok (mondjuk ebből csak 2 multi),sportolok /mmint ha a táncot lehet sportnak nevezni/ és még így is van Rá elég időm. Jó azért belátom 16 évesen egyszerűbb az élet de meg lehet találni az egyensúlyt. Amúgy szerintem több közös program si segítene az ügyön
23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Némelyik nem túl bíztató, de majd megírom mi történt :o)
2009. dec. 28. 11:10
24/31 anonim válasza:
Az én barátom állandóan fifázott,még hétvégén is. pedig régen csak 7végeken voltam náluk de ő még akkor is..hiába szóltam neki..aztán mondtam neki hogy nem megyek ki így hozzá.fifázzon csak nyugodtan inkább elcsászkáltam mindenfelé csajokkal,se sms se semmi. Azóta elmúlt a problémánk :)
25/31 anonim válasza:
Öld meg a karakterét! Pontosan! :D
26/31 anonim válasza:
21:04 vagyok. A nagyon vicces emberek kedvét azzal tudom lerontani h nem tudod megölni, mert 5 perc alatt visszamegy a hullához és respawn vagy spirit healernél azonnnal.
Bocs az offért d e ha megölöd az nem megoldás
27/31 Azeriel válasza:
nagyon egyszerű megoldást mondok !! oda ülsz hozzá!! mellé szorosan!!! hogy lásd mikor beüti a jelszavát és az account nevét!! ha nincs otthon vagy alszik vagy bármit csinál!! elég 2perc hozzá és rá mész hogy DELETE CHARCTER !! de sztem akkor menekülj onnan !! gyorsan én igy szoktatam le 1 hardcore kocka pinát aki mellesleg az exem volt ! már nem wowozik !!! XD próbáld ki
28/31 anonim válasza:
bocsi az OFF-ért: de ha megöli, akkor lehet elvesz egy kicsit a lelkesedéséből vagy valami :S
29/31 anonim válasza:
Értsétek már meg, ha megöli, akkor rögtön fel tud éledni, ez mindennapos a wow-ban. Tök mindegy, hogy te ölöd meg, vagy egy boss. Ha meg PVE szerveren van, akkor meg meg sem tudja ölni, ugyanis player vs player nincs.
Ha meg kitörlöd a karakterét nem is szereted igazán. Én komolyan ajánlom, hogy csatlakozz hozzá, vegyél te is accountot, és játssz vele. Hidd el tök jó.
30/31 anonim válasza:
Ki ne töröld a kariját! Vezsélyben lesz az ÉLETED!nem beszélve arrol, hogy a csávó elkezd majd egy uj karit és még több időt töld majd vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!