Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom a páromat leszoktatni a WoW-ról?
Figyelt kérdés
Kérlek értelmes válaszokat írjatok, mert jelenleg ez egy elég nagy probléma a kapcsolatunkban.2009. dec. 27. 16:02
11/31 anonim válasza:
Én wowoztam 2 éven keresztül, amikor barátnőm volt akkoris wowoztam nem zavarta mert nem sokat nyomtam akkoriban, azután leszoktam magamtol a wowrol mert kicsit ráuntam meg rájöttem hogy elhanyagolom az életemet. Szerintem ne kérd tőle, h válasszon "köztetek" mert aztmondja jó nem wowozok ami egy hazguság mert nem lehet csak ugy abbahagyni.Próbálkozz azzal, hogy sokat msn ezel vele /webcamon csináltok valamit :D rátok bízom mit.Több ötletmet nincs. Egyébként mennyire súlyos a gond?Mennyit játszik egy nap?
12/31 anonim válasza:
Én 1 évet jáccotam megállás nélkül, de már több mint 1 éve abbahagytam. Ha választania kell kettőtök között akkor a wow-ot fogja sztem ez lesz bocs:D Mert téged majd elfelejt és szerez magának egy wowos csajt és egymás mellé tolják a két gépet és az lesz a randi hogy wowoznak együtt:D Na szal én a sport miatt szoktam le róla, mert rájöttem h az sokkal jobb. Próbáld vmi ilyesmi módszerrel, vidd el vmi edzésre:D
13/31 anonim válasza:
Párom is wow-ozik, mégsem hanyagol el. Eleinte engem is zavart, de aztán én is rászoktam, azóta irtó büszke rám, hogy én is játszom. Ne akard leszoktatni. Vagy elfogadod így, vagy hagyd el. Ő ilyen.
14/31 A kérdező kommentje:
8-12 órát
2009. dec. 27. 16:47
16/31 anonim válasza:
úgy, ahogy a piáról, vagy a drogról. sehogy, mert ha elveszed tőle, depressziós lesz, akkor meg úgyis szétmentek.
17/31 A kérdező kommentje:
Valószínűleg így is, mert nem gyerekek vagyunk már.
2009. dec. 27. 17:27
19/31 anonim válasza:
JÓ kérdés. Te miért nem próbálod ki, hogy milyen is játszani? Esetleg csatlakozhatnál hozzá.
20/31 anonim válasza:
Eddig egyik havernak sem siekrült, aki mőár az "éjjel-nappal, semmi mást" kategóriába bekerült. Sőt, már csak volt havernak nevezném őket. Informatikus vagyok, meg amúgy sincs semmi bajom, ha valaki szeret játszani, de van egy pont, ami már sok. Amikor fél évig nem lehet beszélni valakivel, mert zaklatásnak veszi, hogy nem hagyják játszani, amikor már a gépen kívül nem marad barátja, na onnan már nehéz a visszaút. Szerintem kérj tanácsot egy pszichológustól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!