Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért iszik minden nap? A barátom kőművesként dolgozik,
mindennap iszik alkoholt. Nem tudom pontosan mennyit, de
biztos nem csak egy üveg sört. Hogy tudnám erről
leszoktatni vagy elmagyarázni neki hogy ez így nem lesz
jó?
Figyelt kérdés
Mostanában még munka után is bemennek a kocsmába sörözgetni szinte mindennapos rendszerrel. Szóltam neki hogy ez így nekem gusztustalan, és ha így halad alkoholista lesz.
Ő csak kinevet,és nem fogja fel,hogy elég undorító ha mindennap iszik és kocsmázik.Ő azt mondja hogy megérdemli mert dolgozik,és jól esik neki,és ő azt mondja nem alkoholista mert tud nemet mondani.Ahhoz képest nem telik el egy olyan nap amikor ne inna meg valami alkohol szerűt.és még megkérdezi "mit igyon vizet"?normális ez?én pedig cigizem és az alkohol meg a cigi szerinte ugyanaz.Sztem nem.Mondtam neki sztem a cigitől nem változik meg a személyiségem úgy mint az alkoholtól,tudniillik ha ő iszik egy kevéskét is mindent a fejemhez vág amit józanon nem mondana. Nincs ellenemre néha az ivás..de hát mindennap..csak én gondolom így?
Hogy tudnám neki elmagyarázni hogy ez így nem lesz jó és nem tűröm el?Mert mindig azzal takarózik hogy én meg cigizek...
2010. nov. 15. 14:31
1/9 anonim válasza:
én azt mondanám neki hogy most abbahagyja vagy mást keresek, mert nem vagyok hajlandó eltűrni hogy piától bűzlően, ittasan jöjjön haza és üvöltözzön velem
2010. nov. 15. 14:36
2/9 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, és közösen, együtt szokjatok le, ki-ki a saját rossz szenvedélyéről: ő a piáról, te a cigiről.
2010. nov. 15. 14:39
3/9 anonim válasza:
Egy kőműves szükségszerűen iszik, mert különben nem tud egyenes falat rakni. Ezt az elején tisztázni kellett volna.
2010. nov. 15. 14:39
4/9 anonim válasza:
Tipikus.....
2010. nov. 15. 14:41
5/9 anonim válasza:
A párom is szinte minden nap megiszik 1 üveg sört,de van amikor nem kívánja.Amíg nem részegen jön haza addig nem zavar,de ez ember függő, h. kinél milyen hatása van, a párom nem is tudna nagyone erőset inni,neki csak a sőr , nagy ritkán iszik mást is,de csak módjával.
2010. nov. 15. 14:44
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor összevesztem vele ez miatt.De az idegesít hogy kinevet,és nem hiszi el hogy igazam van.ÉS hát a tárasaság.Úgy vettem észre számára égő lenne ha mondjuk ő üdítőt inna míg a többiek sört.Az ebédidő is a kocsmába zajlik.Az elején nem tudtam tisztázni mivel nem vettem észre hogy mindennap iszik,mert nem találkozunk minden nap,és nem lakunk együtt,csak mostanában sokat járnak kocsmába és ezért szóltam neki hogy álljon le,és azzal jön nekem hogy "eddig is ittam"...itt bukott meg
2010. nov. 15. 14:56
7/9 A kérdező kommentje:
ja és ha megissza a magáét munka közben,akkor miért kell kocsmázni utána?szerintetek már alkoholista?eltűrnétek ezt?mert nekem mindig azt mondja h ez csak az én hülyeségem...
2010. nov. 15. 14:58
8/9 anonim válasza:
Én azonnal szakítanék vele!!! Egy normális nő nem viseli el.Igyon más mellett minden nap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!