Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség kellene?!?! FONTOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kellene?!?! FONTOS!

Figyelt kérdés

Szóval próbálom röviden leírni a történetet: édesanyámról lenne szó.

Már 8 éve elváltak a szüleim, azóta anyának volt egy kb 6 éves komoly kapcsolata, egy éve van egyedül. Ez alatt az egy év alatt randizgatott de egyikből se lett semmi. Anya 42 éves létére nagyon dekoratív, intelligens és sportos nő.

Azt látom, hogy elriasztja a férfiakat azzal, hogy ennyire értelmes, normális nő. (Tényleg nem elfogultságból mondom, de nagyon sok férfi össze tenné a kezét ha ilyen nő állna mellette)

Én elég keveset vagyok itthon, sok időt töltök a páromnál. És bár próbálja anya leplezni de tudom, hogy nagyon egyedül érzi magat, amit én meg is értek.

Szóval lehet, hogy hülyeség amit kérdezni fogok, de szerintetek van-e módja annak, hogy esetleg segítsek neki párt talalni, vagy csak tippeket adni.

Szórakozni, nem jár, ennyi idősen ez már nem az ő világa. Viszont imád sportolni. Vigyem el ilyen rendezvényekre, hátha rátalál a nagy ő?? Lehet azt mondjátok, hogy ez az ő dolga, ne kavarjak a háta mögött, nem is ez a szándékom. Csak szeretném, hogy ne legyen egyedül és legyen egy boldog párkapcsolata, ahol szeretik és viszont szerethet, mert látom rajta, hogy nagy igénye lenne erre, mint minden normális nőnek. Szóval mit ajánlotok, miben/hogy tudnék ebben neki segédkezni.

Nagyon szeretném, hogy boldog legyen!!

(Elnézést ha hosszúra sikeredett!)

2014. máj. 4. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Regisztráld fel ide, 1 héten belül annyi pasit kap amennyit akar.
2014. máj. 4. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:
ide ne
2014. máj. 4. 23:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Az én anyám ugyanebben a helyzetben van, csak régebb óta vált el. Voltak azóta pasijai, de egyikkel se volt különösebben jó a dolog. Azóta ő is egyedül van, pedig az egész haveri köröm MILF-ezik, ha szóba kerül... :S

Ha találsz valami módot, szólj, kérlek

2014. máj. 4. 23:54
 4/10 A kérdező kommentje:
3/3: írok, ha esetleg van valami ötlet! :)
2014. máj. 4. 23:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Aranyosak vagytok, de én majdnem ilyen korú elvált nőként utálnám, ha a gyermekem bármi módon be akarna avatkozni a pasizási ügyeimbe... Megoldom. :)

Ha meg nincs éppen senki, az azért van, mert nem mindegy, kivel állok össze, tehát könnyen lehet, hogy ismerkedik ő, csak megválogatja, hogy kivel! :)

Rólam sem tudja a környezetem, hogy ismerkedem...

2014. máj. 4. 23:59
 6/10 A kérdező kommentje:

5/5: teljesen igazad van.

Ismerkedik mindig valakivel. Mindent el is mesél, volt olyan, hogy randizgatott, de valahogy, egyikből se lett komolyabb. De lehet megfogadom amit mondasz és majd ő tudja a dolgát, csak gondoltam segíthetnék valamiben.

2014. máj. 5. 00:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Elnézést: 5/6
2014. máj. 5. 00:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg neki sem mindegy, hogy kivel jön össze. :) Pasi sok van, bárhol, csak hát... szóval tudnék mesélni. :)
2014. máj. 5. 00:49
 9/10 kolosszus22 ***** válasza:
Elriasztja a férfiakat? Az ismerkedései miért fulladtak kudarcba, a férfiak döntöttek úgy inkább hogy nem folytatják vagy anyukád vetett véged a dolognak?
2014. máj. 5. 09:43
 10/10 A kérdező kommentje:

Mikor hogy...mindkettőre volt már példa.

Persze nem mondom, hogy anyába nincs hiba, néha talán túl konzervatív, így lehet sokszor emiatt a férfiak azt gondolhatják, hogy esetleg nem szimpatikusak neki, és nem erőltetik a dolgot...

2014. máj. 5. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!