Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy nincs kedvetek, energiátok a szexhez? Hogy egy nyűg csak? Meg már úgyis ismeritek, hogy milyen azzal a pasival, akivel évek óta együtt vagytok?

Figyelt kérdés
Szakítani viszont nem akartok, mert amúgy jól kijöttök.

2014. ápr. 25. 09:44
1 2 3 4 5
 41/44 Noydra ***** válasza:

Ez esetben a problémát nem oldja meg az összevissza mindenkivel összefekvés sem.

Így viszont az egész kérdést nem értem. Mindegy, felejtsük el.

Hogy meddig? Hánszor hallottam már ezt.:D

"Majd 1 év után jönnek a veszekedések"

"Majd 2 év után ráuntok egymásra"

Valahogy sosem jöttek be ...

Ne velem foglalkozz te. Ha tényleg szeretnéd a faszidat, nem sírnál itt azon, hogy ki kell próbálni 20 f.a.szt, mert addig azt sem tudod mi az a szex.:D Röhej.

2014. ápr. 25. 17:24
 42/44 A kérdező kommentje:
Majd akkor 5 év múlva úgyis elromlik. haha :D
2014. ápr. 25. 19:27
 43/44 anonim ***** válasza:

Már elnézést, de én értem és megértem a kérdezőt. És az az igazság, hogy nagyon sok, ha nem a legtöbb kapcsolatban beáll az, amire ő panaszkodik, hogy nem kívánja a szexet.

Nálunk is nagyon megritkult, pedig anno nagyon szenvedélyes és szexközpontú volt a kapcsolatunk, az első időszakban (talán épp ezért). Több mint 5 éve vagyunk együtt, imádom a lányt, akit el is vettem, de az utóbbi időben egyre ritkul a szex. Először csak hetire, most már lassan havira. Én még erőlködtem egy darabig, de teljesen aszexuális lett, semmi csábítás, semmi szexisség, mint anno, csak a kapcsolat bújós oldala maradt meg. Így nekem is nehéz megkívánnom.

Ettől persze még nem fogom elhagyni, viszont felőlem tökre belefér a szexuális szabadság is, ha az feldobja a nemi életünket (többes, félredugás stb.), csak ebből a begombolyodásból jönnénk kicsit ki, hogy melegség van, ölelés, szeretet, gondoskodás, csak az erotikus rész halt meg.

2014. ápr. 27. 03:31
 44/44 anonim ***** válasza:

A 11-es írásnál azt kell gondolnom, én vagyok a párod. Bár, ha lenne nő az ágyamban, csak feltűnne...

Amúgy meg eltűnt a nagy szerelem részedről, újdonságra vágysz. Innentől pedig az együttmaradás vagy hűség csupán egy döntés. Gondold át mit akarsz, de lagymatag vacakban ne maradj, mert kényelmes.

2017. márc. 13. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!