Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy nincs kedvetek, energiátok a szexhez? Hogy egy nyűg csak? Meg már úgyis ismeritek, hogy milyen azzal a pasival, akivel évek óta együtt vagytok?
Most kezdjem el egy echte r.i.bancnak magyarázni, hogy miért buta?
Legyen csak minnél több f.a.sz a lábad között, gyönyörű életcél, de ha nem futja másra, nincs mit tenni :)
Az olyanok miatt, mint te nézik le a női nemet manapság.
Ja és nem nő vagyok.
Szexuális kalandra van szükséged. Még néhány f...szra. Az megnyugtatna, kielégítené az egódat, a női önbecsülésednek jót tenne, kíváncsiságod eloltaná, és a kapcsolatodat is megőrizné, megerősítené, és új impulzust adna a szexhez a barátoddal. Neked az kell, hogy még tapasztalj egy kis változatosságot, és hogy kellesz másnak is. Csak ott kell észnél lenni, hogy szerelem kizárva, mert nem az a cél, hogy szakíts a barátoddal, hanem az ellenkezője.
Lehet háborogni!
Honnan veszed, hogy ez az életcélom? Ja, és mióta baj az, ha valaki szexelni akar? Mindig azon rinyáltok, hogy a barátnőtök, feleségetek egy prűd, frigid p...csa, most meg hirtelen ribi az, aki élvezné az életet? Na, nem is tudom, ki a tudatlan.
Az életcéljaim teljesen mások, ez nem életcél, ez szükséglet. A kettő nem összekeverendő. Legalább majd egyszer remélhetőleg nem a házasságban fogok rájönni ezekre a dolgokra. Mert akkor bukta van!
Akkor azt írd, hogy a barátoddal akarsz többet szexelni. Mert az érthető teljesen!
De azt írogatod, hogy "kevés f.a.sz járt bennem", meg hasonlóakat, szóval ne csodálkozz, ha le vagy r.i.bancozva.
Ha kevés a heti 1 szex (persze hogy az), akkor szakíts. Teljesen érthető.
Nem, nem, nem. Ennél összetettebb a dolog! Sajnálom, h 2 f..sz járt bennem, mert ha több lett volna, akkor úgy érezném, hogy a pasimat teljestotál ki tudm elégíteni, és nem is álmodozna másról(nem is álmodozik, de ez most mellékes). Én érezném magma jobban biztosítva, hogy áhá, tudja, hogy szexistennő vagyok, ezért nem hagy el. A szex meg miattam kevés, mert bennem vannak ezek a gátak, amelyek nem lennének, ha az lenne, amit leírtam.
De azt továbbra is hülyeségnek tartom, hogy r...bancoztok valakit azért, mert szereti a szexet. Ez most akárkire értendő. Férfiaknak elnézendő, nőknek meg nem? Na ácsi!
Te hülye vagy már meg ne haragudjál, de nagyon.
Ki mondta, hogy attól leszel jó az ágyban, ha minnél több emberrel dugsz?
A szexek számától leszel jobb, nem a partnermennyiségtől.
Ráadásul ha sokat csinálod egy emberrel, kiismered a vágyait, hogy neki hogy jó, mindent...
Az, hogy random emberekkel lefekszel, semmivel nem több tapasztalat, mint ha 1el csinálnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!