Mikorra múlik el a tinikor, és vele együtt az összes nyűg, baj?
most 15 éves vagyok,de nagyon szarul érzem magam.Mindenki azt mondja,hogy most vagyok fiatal,élvezzem az életet,meg hogy a tinikor a legszebb kor az ember életében.
Hát szerintem meg a legszörnyűbb.Egyrészt tiszta ragya a fejem,tele vagyok pattanásokkal,nagyon ronda,és bármit is használok,nem múlnak el.Másrészt rohadtul szőrösödöm,olyan vagyok mint egy majom.Epilálok,így azért tűrhetőbb,de így is nagyon szar.:(
Mostanában depis is vagyok,nincs kedvem semmihez,barátaim sincsenek,mindössze kettő oszt.társam akikkel jóba vagyok,most megbeszéltük,hogy találkozunk,de nekem semmi kedvem sincs velük találkozni:(Mostanában semmi kedvem sincsen,utálom azt is ,hogy nyár van
Mikor lesz vége ennek?Mikor múlik el ez?már nagyon elegem van az egész világból:(
15/l
Szia!
Én is 15 éves lány vagyok, és én is a tinikor végét várom már. :D De én nem azért, amiért te.
A pattanások idegesítőek, de nem szűnnek meg a tinikorral. Sokan szenvednek pattanás miatt 20 éven felül is... Ha nagyon durva, szerintem próbálkozz valami erősebb gyógyszerrel, nekem legalábbis semmilyen krém nem hatott. De sajnos babapopsi simaságú ezután sem lesz. :( Szőrösödés sem fog megszűnni sajnos.
Nekem ilyen " tököm tele van mindenkivel " érzés, naponta sírás télen volt, de akkor erőmön felül tanulni kellett, koránkelni, utazni minden nap. Sok idegesség miatt megbántottam barátnőimet és ők is engem. De már vége, szerencsére... Hidd el neked is el fog múlni, főleg ha találkozol osztálytársaiddal, beszélgettek, megnéztek egy jó filmet, vagy elmentek strandra... Tudom, sovány vigasz ez most, de ha nem változtatsz a gondolkodásodon, akkor nem lesz jobb a helyzet.
Így a végén megjegyezném, engem inkább ez a lenézés-, illetve kiközösítéshullám fojt meg. Mivel nem iszok, cigizek, nem szeretem a hangos partikat és nem volt még barátom, nem nehéz kitalálni, hogy miért van ez.
nem kell korán kelni?! áh csak fél6-kor.. és én pl örülök ha 7kor otthon vagyok mert 7 óráim vannak suliba + különórák. aztán még tanuljak és legyek kitünő és mikor legyek a barátaimmal?? soha.. szüleim nem engednek buliba se.. SEMMI! tudom h a felnőtteknek nehezebb de minden csak viszonyitás kérdése.. nekünk se könnyű. mindig az a könnyű aminek már vége van. a 11-esek visszasirják a 3.osztály az 3-osok az ovit.. stb
na mind1
ne aggodj kérdező nekem is voltak már ilyen időszakaim de elmultak.. szurkolok h neked is:)
Elkeserítelek, a tinikor végén rosszabb fog jönni - a felnőttkor kezdete. Amikor már középsuli után el kell gondolkodnod, mit tanulj tovább, hova merre, milyen elhelyezkedési lehetőségeid lesznek, dolgoznod kell suli mellett és látod hogy ebben az országban nincsenek esélyeid és valószínűleg diplomásként is gürizni fogsz, na az szerintem rosszabb mint a ratyák.Minden kis lépés kihathat a jövődre és ennek súlya van, ami középiskolában még annyira nem lényeges. Önállósodnod kell, nem támaszkodhatsz mindig valakire, fel kell építened az életedet.Munkahely, ház, aztán lassan család. Az lesz a nehéz, hogyan válsz felelősségteljes felnőtté.
Szerintem olyan 19-20 éves kort már lehet tinikor végének tekinteni, addig élvezd ki hogy ennyi idős vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!