Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy nincs kedvetek, energiátok a szexhez? Hogy egy nyűg csak? Meg már úgyis ismeritek, hogy milyen azzal a pasival, akivel évek óta együtt vagytok?
Ezért válassz olyan párt, akivel mindent lehet, bármikor, bármennyiszer.
Már nincs is ilyen problémád.:)
Ha meg nem ilyen párod van, akkor szakítani kell, nem azt hangoztatni, hogy annyi f.a.szt akarsz, amennyit csak lehet...
Ez azért pont érdekes, mert épp nyáron leszek 3 éve együtt bnőmmel, és nagyon nem unja egyikünk sem.
Furcsa mi?
Igen, nekem ez furcsa Noydra, mondj amit akarsz. Nem is értem, hogy kívánhatjátok még meg egymást? Na jó, azért én is néha megkívánom a pasimat...
Orgazmusom csk ujjazástól van, amúgy csinálhatja akárhogy, sokáig, csk kidörzsölődök, úgyhogy ez nem az ő gondja. Az exem menetei 2 percesek voltak, így egyszerűen megszoktam, hogy ujjtól megyek el, és azóta se megy másképp.
Megcsalni nem fogom, meg lehet nyugodni. :)
Kérdező, azért amiket leírtál az nagyon csúnya....de amúgy csak egyszerűen nem élted ki magad. Sajnos be kell látni, hogy ma egy lány ugyan úgy tapasztalni akar. Egy kicsit sincs bennetek önkontroll. Baromi furcsa, mert amikor én voltam olyan 16-18 akkor meg minden lány azt hangoztatta, hogy csak az igazival akar ágyba bújni. Mi a fene történt???
És tudod az az igazság, hogy mivel már kiéltem magam (nem kell sok nőre gondolni, csak néhány volt akikkel mindent kipróbáltunk), felfordul a gyomrom tőletek. És nem is hiszem hogy bármikor lesz feleségem....mert csak a tudat is zavarna h pl egy 25 éves nőben volt már Isten tudja mennyi f*s.z. F
Kérdező látod ez a baj.
Nem az a bajod, hogy csak 2 partnered van/volt, hanem az, hogy mindkettővel szar is a szex, meg alig is van.
Hogy tudjuk 3 év után megkívánni egymást? Úgy, hogy szeretjük egymást és nagyon jó a szexuális életünk. Nem is tudnám elképzelni, hogy ne kívánjam...
Na most nálad ebből max annyi van meg, hogy szereted a barátod, bár az se biztos.
Egyetlen tanácsot tudok adni.
Keress egy olyan srácot, aki meg tud dugni! Ezt nem lehet hova szépíteni... ez a nagy helyzet.
Hol olvastál olyat, hogy nekem rossz a szex? Nekem nagyon is jó vele a szex, megintcsak nem láttad, hogy azt írtam, hogy NEKEM nem megy, nem neki! Sokáig bírja, felizgat, 21 cm, stb... szóval MINDEN ADOTT. DE: mivel így szoktam meg, nekem csk és kizárólag IGY tud orgazmusom lenni, és pont. Ne te döntsd már el, hogy nekem mi a jó.
Ok, szeretitek, és meddig? Egy idő után ott is lesznek mélypontok, majd akkor gondolj vissza erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!