Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már úgy, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy nincs kedvetek, energiátok a szexhez? Hogy egy nyűg csak? Meg már úgyis ismeritek, hogy milyen azzal a pasival, akivel évek óta együtt vagytok?

Figyelt kérdés
Szakítani viszont nem akartok, mert amúgy jól kijöttök.

2014. ápr. 25. 09:44
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Néha annyira el vagyok keseredve. Annyira nem ezt érdemli. Jó, nem azt mondom, neki is voltak hibás lépései, meg vitatkoztunk már, na de az mindenhol előfordul. Meg az is érdekes, hogy amikor elkezdtünk járni, akkor én szinte rögtön szexet akartam, ő meg nem. És ez így húzódott 3 hónapig, mert hogy ő olyan, akinél ki kell, hogy alakuljanak az érzelmek, mielőtt szexel. Ne kérdezzétek, én még ilyen pasit nem láttam... először amúgy azt hittem hogy meleg......
2014. ápr. 25. 09:58
 12/44 A kérdező kommentje:

EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK TUDATLAN!!!

Neked van gondod a szövegértelmezéssel, vagy nem tudom. Nem azt mondtam, hogy mindenki bunkó, hanem hogy annyi a bunkó. Van különbség. Mellesleg engem is sokan ejtettek már át, aláztak meg a pasik közül, és bocsáss meg, de nem hiányzik!!!

2014. ápr. 25. 10:05
 13/44 A kérdező kommentje:

Noydra: Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

De örülök, hogy neked unalomban telnek majd a napjaid, egy házasságban, amiben majd jóóól elhízol :D Ez ám a teljesítmény, mi? Akkor már legyen ribi az ember.

2014. ápr. 25. 10:08
 14/44 anonim ***** válasza:
0%
Na most bekattan a kérdező. Ne haragudj, de csupa olyan dolgokat írtál ami nevetséges. Szóval igen is tudatlan vagy! Csak nyugodtan szólj be:)
2014. ápr. 25. 10:11
 15/44 A kérdező kommentje:
Te vagy a tudatlan, hogy ismeretlenként ilyeneket írkálsz. Az az egyedüli bajom, h utálom, hogy életemben 2 f....sz volt bennem, amikor lehetett volna sokkal több is. De neeem, én játszottam a jókislányt, aki rendes meg kedves, a f....szt érdekelt bárkit is, úgyhogy mostmár másképp fogok játszani...
2014. ápr. 25. 10:13
 16/44 anonim ***** válasza:
Szövegértelmezésem jó csak te kötöd össze a válaszom egy mondatodhoz amihez semmi köze.
2014. ápr. 25. 10:13
 17/44 A kérdező kommentje:
Akkor sárdobálás helyett pl írj valamit, amivel kezdeni is tudok valamit.
2014. ápr. 25. 10:15
 18/44 anonim ***** válasza:
0%
Típikus nő vagy aki felkapja a vizet. Akkor is tudatlan vagy akármennyire felkapod a vizet. Olyanokat írtál amiből lelehet szűrni és ennyi.
2014. ápr. 25. 10:15
 19/44 anonim ***** válasza:
85%

Pasi vagyok, de igen, nyilvánvalóan van ilyen. Megoldható, de tenni kell érte. Tenni kell azért, hogy az élet ne csak rutinszerű dolgokból álljon, hogy legyen benne izgalom, vágyakozás. Ha minden nap rutinszerűen ugyanúgy történnek a dolgok, a szex is mindig ugyanúgy megy és ugyanolyan, akkor persze, hogy unalmas lesz, ezzel mindenki így lesz egy idő után.

Nehéz erre konkrét tanácsot adni, hiszen magatokat ti ismeritek, én nem. Egy viszont biztos: vissza kell hozni a szenvedélyt, a vágyakozást és az izgalmat a kapcsolatba. Randizás, kalandozás, közös és külön programok. Ha egyfolytában egymás szájában vagytok, akkor meg kell találni a módot arra, hogy legyen olyan része az életnek, ami a másik nélkül zajlik. Ha túlságosan unalmas és hideg az együtt töltött idő, randizni kell, mint régen.

Egy dolgot érts meg: amit most csinálsz - úgy értem, ez az eredménytelen rágódás -, az a kapcsolat tönkremeneteléhez vezet, ez csak idő kérdése. Benned érik a kétely, a kapcsolat romlik tovább, te pedig egyre boldogtalanabb leszel a kapcsolatodban. A mindennapos papírforma erre, hogy majd egy nap találkozol egy új pasival, akinek nem tudsz ellenállni, kiborulsz, elveszíted az uralmat magad felett. Ha azon rágódsz, hogy a pasid nem ezt érdemli, akkor talán előzd meg ezt a dolgot, mert az én megfigyeléseim és személyes tapasztalataim alapján ez szinte mindig megtörténik...

Továbbra is hangsúlyozom: a kapcsolatod és szexuális életed szerintem igenis megmenthető! A kérdés csak annyi, hogy ezért hajlandó vagy e lépéseket tenni, vagy pedig magadban rágódva hagyod megrohadni az egész párkapcsolatot! Minden jól működő párkapcsolatban vannak mélypontok, és minden sokat próbált párkapcsolat azért mászott ki ezekből, mert a benne élő két ember vállalta a fáradságot érte. Először is mindenképpen azt mondom, hogy ezt NE tartsd magadban, beszéljétek meg!

Azt is hozzátenném, hogy itt nem a pózokról, nem az aktus minőségével és változatosságával van a gond, mert a szex igazából nem ettől lesz élvezetes. Ezek érdekes dolgok, ki kell próbálni mindent, de a szexuális vágy k**vára nem ezen múlik! A kapcsolatod lett lapos, unalmas, kiszámítható, nincs benned meg jelenleg a bizsergés a pasid iránt. Ha azon kezdtek el agyalni, hogy mivel kellene feldobni a szexet, akkor nagyon rossz irányban keresgéltek. Azon kell dolgoznotok, hogy kívánjátok egymást, hogy megújuljon a vonzalom kettőtök között, akkor aztán semmi gond nem lesz a szexszel sem.

Persze, folytathatod azt is, amit most csinálsz, de akkor kinyírod a kapcsolatod és pont.

2014. ápr. 25. 10:16
 20/44 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez a furi, hogy amúgy hétközben nem találozunk, mert én egy másik városban sulizok. Normális szex is csk kb a vasárnapi ebéd után van, amikor tudom, hogy nincs más kötelezettség, meg semmi. de mondjuk hétvégén is, amikor hazamegyek, sokan leakasztanak a szögről, elmegyek bulizni, stb és mire hazaérek és ő eljön talizni, akkor meg már fáradt vagyok. mondtam amúgy neki, h szégyellem, h csk ennyi a példányszám, de ő nem érti, hogy ez miért kevés.. neki is 4 volt, velem együtt
2014. ápr. 25. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!