Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt tart a világ, hogy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt tart a világ, hogy 14 éves lányok szexuális életet élnek, randizgatnak, stb?

Figyelt kérdés

Normális dolog ez?

Én 14 évesen még babáztam, eszembe sem jutott, hogy fiúzzak!! Sőt, el sem engedtek volna otthonról "randizgatni". Vagy ez máshogy működik? Abból áll a kapcsolat, hogy találkozunk az iskolában?

Mi a jó ebben? Divat? Vagy nagylányok lesznek ettől? Hol fognak tartani 10-15-20 év múlva?

26/L

2009. dec. 21. 12:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

hát én 14 éves vagyok januárban töltöm a 15 öt és fél éve vagyok együtt a barátommal nem hiszem h .urvának tartana vk mert szerintem én vagyok a legkomolyabb csaj is a környéken korombeliek között és én nem vagyok már szűz

nem tudom miért ítéltek el mindenkit e miatt

2009. dec. 21. 15:33
 42/47 anonim ***** válasza:
0%

ja + 26 évesen már bocs sztm rájöhettél h ez nem a te személyes problémád ezért ne érdekeljen ez a kérdés

régen is volt ilyen most is mi közöd hozzá?

te nem tetted zavar?

ha nem akkor ne foglalkozz vele

2009. dec. 21. 15:34
 43/47 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Ezt a kérdésemre írtad?

Mert ha igen, tudom, hogy ez nem az én problémám, de a véleményekre kíváncsi lehetek. És egyébként meg igen, zavar, hogy 14 évesen gyógyszert akar szedni, terhes, és a legnagyobb problémája, hogy hogyan jöjjön össze a fiúval.

Lehet, hogy nem az én dolgom, nem rám tartozik, de attól még zavar.

2009. dec. 21. 15:38
 44/47 anonim ***** válasza:
77%

Én 14 éves vagyok, 8. osztályos és a környezetemben nem igen vannak olyan lányok de fiúk se nagyon, akik már elvesztették a szüzességüket.. Persze megy itt is hogy x jár y-nak stb.. Nekem például eddig 1 barátom volt, akivel 1 hónapig jártam, de aztán szakítottam vele mert rájöttem h nem szeretem igazán.. Amikor megcsókolt akkor derült ki hogy én ezt nem akarom... 13 évesen 'csókolóztam' először(ezzel a fiúval, 3hónap mulva lettem 14)

Szerintem ezek a dolgok mindig jelen vannak a társadalomban, hogy fiatalon kezdenek nemi életet élni, és attól hogy egyesek HÜLYÉK, nem ismerik a testüket, és ezen a szánalmas oldalon kérdeznek, attól még nem ugyan ilyen minden 14 éves!!

Nálunk az osztályban még olyanok is vannak akik nem is csókolóztak, pedig nem olyanok akik nyomorékok stb.. Lehet hogy én élek csak ilyen furcsa környezetben, de szerintem nem él minden 2. 14 éves szexuális életet...

Egyébként azzal hogy ennyi idősen randizgatunk, abban mi rossz van? Egyik barátomnak már fél éve van barátnője, SZERELMESEK egymásba, és nagyon jól megvannak.

Nem feltétlenül kell általánosítani.

2009. dec. 21. 15:39
 45/47 anonim ***** válasza:
19%

jól mondja előttem lévő

amúgy ne zavarjon felnem tudom fogni h téged miért zavarhat ne légy irígy!

amúgy sokan csak mondják

de nem igaz belőle semmi

2009. dec. 21. 15:50
 46/47 anonim ***** válasza:
am a szeuális érettség sem korfüggő. Jó nem mondom, talán 14 évesen tényleg gáz. De elvileg nem viseli meg lelkileg, ha nem éretlenebb a koránál, bár más kérdés, h mi van ha az, meg megbánja-e utána. De ez a szülő felelőssége, és a lány élete. A szextől nem lesz am semmi baja (ha vigyáz persze) a baj a korai szórakozás, ami erősen rongálja a szervezetet, és az a jövőbeli gyereke kárára is mehet, aki a társadalmunk tagja lesz szintén. Na ehhez pl van némi közöd, bár ehhez se sok.
2010. jan. 5. 23:07
 47/47 anonim válasza:

Inkább 14 évesen szerelemből feküdjek le egy sráccal, mint 19 évesen csak heccből, szerelem nélkül.

Persze 14 évesen még nagyon sebezhető az ember, ez is igaz. A szexualitás szerintem nem csak kortól függ. Ha valaki 14-15 évesen azt érzi, hogy szerelmes, stabil "kapcsolatban" él, és késznek érzi magát rá, akkor miért ne tehetné meg?

15/L

2010. júl. 8. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!