Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tart a világ, hogy 14 éves lányok szexuális életet élnek, randizgatnak, stb?
Normális dolog ez?
Én 14 évesen még babáztam, eszembe sem jutott, hogy fiúzzak!! Sőt, el sem engedtek volna otthonról "randizgatni". Vagy ez máshogy működik? Abból áll a kapcsolat, hogy találkozunk az iskolában?
Mi a jó ebben? Divat? Vagy nagylányok lesznek ettől? Hol fognak tartani 10-15-20 év múlva?
26/L
hát én 16 éves vagyok de még csak most kezdtem pasizgatni.. lehet h gááz de ez van..
meg az ien 13-14 évesek meg akkora ku rvák komolyan már gáznak tartom h szüz vagyok mert a nálam fiatalabbak már nem azok...
a középkorba is ott tartott a világ, hogy 14 évesen férjhez adták a lányokat.
Ráadásul ma már érettebbek a lányok, mint akkor, korábban érnek, mind testileg, mind szellemileg.
14 évesen én már nem babáztam. 14 évesen már bőven kamasz az ember, sőt a lányoknak alsóban is mindig van egy "szerelmük", ez egy annyira általános dolog.
Úgy emlékszem nekem is mindig tetszett egy fiú, aki persze a neméből adódóan alkalmatlan volt még bármire, úgyhogy ezek mind plátóiak. 8-ig elengedtek a szüleim hétvégente, így ismertük meg barátnőmmel a várost.
Célom? Csupán megismerni mások véleményét. Ha nem tetszik a kérdés ne válaszolj rá! Senki nem kötelez.
Persze plátói szerelmeim nekem is voltak, de az azért más.
Én 14 évesen még a téren fociztam a fiúkkal és ast hiszem úgy 17-18 lehettem amikor elkezdetek érdekelni a fiúk. 20 évesen feküdtem le fiúval először és úgy érzem, hogy jól alakul az életem. Volt tisztességes gyerekkorom és nem járt 13 évesen a fejembe, hogy milyenre festessem be a hajam, mikor rúgjak be és milyen fültágítót vegyek.
Rossz felé halad a világ...
24/L
12:31: előbb olvass utána, mielőtt megszólalsz. Pl. a parasztlányok 100-200-300-400-500 éve is 18-20 között szülték meg az első gyereküket...
Kedves kérdező!
Engem is felháborít, de nem lehet ellene mit tenni, Európa és így Hazánk is egy halálos álmot alszik...
21/F
Ugyan már, régen is ugyanúgy szexeltek már az emberek 14 évesen, 16-18 évesen meg már gyerekük volt. Babázni az emberek 6-7 éves korukig szoktak, én nem dicsekednék vele, hogy 14 évesen is még babáztál.
Az ivással kapcsolatban meg csak annyit, hogy régen ennél sokkal rosszabb volt a helyzet. Nagyapáméknál pálinkába áztatott kenyeret adtak a kicsiknek, hogy jobban aludjanak, nagymamáméknál is 6-7 éves kor fölött már teljesen elfogadott volt, hogy a gyerekek is fröccsöt isznak. És mégis értékes felnőttek lettek.
Amúgy meg afelé halad a világ, amerre hajtjuk, most épp a 40 év körüli generáció löki, tőlük függ, merre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!