Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tart a világ, hogy 14 éves lányok szexuális életet
élnek, randizgatnak, stb?
Figyelt kérdés
Normális dolog ez?
Én 14 évesen még babáztam, eszembe sem jutott, hogy fiúzzak!! Sőt, el sem engedtek volna otthonról "randizgatni". Vagy ez máshogy működik? Abból áll a kapcsolat, hogy találkozunk az iskolában?
Mi a jó ebben? Divat? Vagy nagylányok lesznek ettől? Hol fognak tartani 10-15-20 év múlva?
Ezt már nem is mertem írni, hogy aztán megy a siránkozás, hogy terhes vagyok.
Lehet, hogy óvodában el kellene kezdeni a felvilágosítást. Sőt.
2009. dec. 21. 13:36
22/47 anonim válasza:
Igen itt tart, és nincs vele semmi gond. A fiatalok nagy része ilyen korra már elég tájékozott egy-egy párkapcsolathoz. Lehet sírni hogy ez nem helyes, meg hogy jajj hova tart a világ, mi lesz velünk, mi lesz velünk, de teljesen felesleges. Az hogy 14 évesen még a babázásnál tartottál elég szánalmas. 14 évesen ha jól tudom akkor az ember 8. osztályba jár, babázni pedig utoljára óvodában láttam gyereket. Hogy a szüleid nem is engedtek volna, ez egy alapvetően hibás nevelési módszer. Ilyen nevelés mellett igen kevés élettapasztalattal rendelkezhettél, mire elhagytad a családi fészket. Hogy mi a jó abban hogy "korán" kezdik? Mert megismerik az élet több oldalát, és mire odakerülnek, hogy önállóan kell boldogulniuk, addigra van annyi ismeretük, hogy ennek birtokában képesek nagyobb biztonsággal felelősséggel járó kérdésekben döntést hozni. Tehát igen nagylányok lesznek. És hogy hol fognak tartani 10-15-20 év múlva? Mivel nem akkor kell kiélniük az addig elfojtott vágyaikat, így nem teljes tudatlanságban vágnak neki az életnek (nem fognak minden este be***ni, minden csövessel lefeküdni, mivel látták hogy ez rossz). Alighanem sok tapasztalattal rendelkező, a társadalom számára hasznos személyek válnak belőlük.
2009. dec. 21. 13:46
23/47 anonim válasza:
lehet párkapcsolathoz igen,de szexhez?? akkor miért kérdeznek olyat h ha lenyelik lehet e terhes? vagy ha nem hatolt belé akkoris??? szóval ennyit a 14 éves buta kislányokról
2009. dec. 21. 13:48
24/47 anonim válasza:
Egy kiegészítés az előzőhöz: éppen az internet az, melynek segítségével a kései felvilágosítás káros hatásai mérséklődnek. IGEN első osztályban kéne elkezdeni a felvilágosítást, és részletesebben, nem úgy ahogy az jelenlegi formájában zajlik (Mire eljutottunk az iskolai felvil.-hez addigra már 1 éve nem voltam szűz. Szerencsémre a szüleim kevéssé konzervatív értelmiségiek, így eddigre megfelelő ismeretekkel rendelkeztem) .
2009. dec. 21. 13:50
25/47 A kérdező kommentje:
18 évesen hagytam el (bizonyos mértékig) a családi fészket, és tudtam döntéseket hozni. Aztán 23 voltam amikor különköltöztem.
Nem fognak minden csövessel összefeküdni??? Kiélvezik az életet??? Ezt komolyan gondolod? Aki csak 18-20 éves korában kezdi a nemi életet, az szerinted összefekszik mindenkivel? Ezt jelentené az élet élvezése?
2009. dec. 21. 13:50
26/47 anonim válasza:
13:48 szerinted hány százalék ilyen mértékben korlátozott értelmi képességű? Lehet hogy én élek olyan helyen ahol ilyenek nincsenek, de nem túl valószínű.
2009. dec. 21. 13:51
27/47 anonim válasza:
Ne akarj az egész társadalomra következtetéseket levonni ebből az oldalból. Ha nem lennének ilyen kérdések, sz azt jelentené, hogy mindenki teljesen tisztában van vele, hogy elfogadott, és megszokott. Ha felteszik ide kérdésnek, akkor nem az.
Ez nekem kicsit olyan, mintha az orvos azt mondaná, hogy miért nincs egyetlen egészséges ember sem a földön? Van, csak azok nem mennek orvoshoz.
Tény, hogy van egy olyan trend, hogy az emberek korábban kezdik el a szexuális életüket élni, de igazából a történelem során és társadalmi osztályonként ez folyamatosan változott, hullámzott.
Lehet ezt elítélni, persze, de beleszólni nem nagyon tudunk szerintem, mert a "fiatalok" nem fognak ezekre a szavakra hallgatni (sajnos?).
2009. dec. 21. 13:51
28/47 anonim válasza:
13:51 én se ismerek ilyet ahol én lakok.de elég látni a kérdéseket. és kb minden 3. kérdés erről szól.ez nem normális dolog sztem.és én ezekre a 14 évesekre gondoltam nem mindenkire.de mégroszabb h 14 év kor alatt is csinálják.12 évesen elfogadott ha 14 évesen sem?
2009. dec. 21. 13:55
29/47 anonim válasza:
Hogy kiélvezik az életet azt nem írtam. Hogy nem fognak minden csövessel összefeküdni, ezt komolyan gondolom-e? Igen. Az első enyhébb lefolyású nemi betegség ráébreszti őket erre. Ha pedig az ilyen beállítottságú lányok 20 évesen kezdik, akkor összefekszenek mindenkivel (ugyanúgy mintha 14 lennének) csakhogy már nincs mellettük a megfelelő szintű szülői támasz.
2009. dec. 21. 13:56
30/47 anonim válasza:
"Igen itt tart, és nincs vele semmi gond."
ez a másik okozója a problémának, hogy az emberek nagy része, szülők is ezt helyesnek tartják. had menjen a kis 14 éves bulizni diszkózni szexelni, stb.
azt akkor nézünk, hogy ma már 10évesek erőszakoskodnak kislányokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!