Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt tart a világ, hogy 14 éves lányok szexuális életet élnek, randizgatnak, stb?
Normális dolog ez?
Én 14 évesen még babáztam, eszembe sem jutott, hogy fiúzzak!! Sőt, el sem engedtek volna otthonról "randizgatni". Vagy ez máshogy működik? Abból áll a kapcsolat, hogy találkozunk az iskolában?
Mi a jó ebben? Divat? Vagy nagylányok lesznek ettől? Hol fognak tartani 10-15-20 év múlva?
26/L
én 14 éves vagyok,volt már barátom,de én nem szeretném elhamarkodni.Én a 14 éves fejemmmel is arra gondolok, hogy nem maradok le semmiről.Kettő barátom volt eddig,és mind a ketten tudták,hogy ha velem leszeretnének feküdni kell várniuk kb 4 5 évet vagy akkor vége.Szex nélkül is nagyon megvoltunk.Vannak olyan osztálytársaim lányok akik már nem szüzek,de nem értem,hogy miért kell igy elhamarkodni.Mindenki lenézi a 14 éveseket,de nem tudom, miért.Vannak olyanok mint én.De a legtöbb már nemi életet is él.Nem nagyon értem.De én minimum 17 vagy 18 évesen szeretném elveszteni a szüzességem.
14/L
NEM, ez nem normális dolog. Amikor még én voltam fiatalabb eszembe volt még csajozni 14 évesen (most 22). Az osztályban 1-2 lány volt, aki már nem volt szűz. Őket furcsállva néztük, sőt lenéztük. A gimnáziumi évek során voltak az első kapcsolatok, csókok stb. Az lányok/fiúk sokkal szerényebben öltöztek, mint ma. Ma már azt nézik le, akik még 14 évesen szüzek.
Véleményem szerint a TV és az internet terjedése okozza ez a nagy változást a rossz irányba. A legtöbb mai lánynak már nincs semmilyen stílusuk, mondhatni "üresek", a TV_ben és az interneten látott sok szenny/divat az ami öltözteti őket.
Buszon utazva sok fiatalt szoktam látni, akik suliba mennek. Rájuk nézve, olyan szánalmasak és nevetségesek ahogy a sok egyforma EMO-nak, vagy az épp aktuális TV-ben látott divatnak öltözök TÖKEGYFORMA lányokat látom:D Ugyanez van a szexuális élettel, hiszen mindig ezt látják a TV_ben,az interneten, minthogy valami értelmes dologgal töltenék el a szabadidejüket. Egyszerűen szánalmas....
én 24 vagyok, amikor énvoltam 14, bennünk már azért ott élt a végy egy pasi iránt, akinek tetszünk, és hogy megszerezhessük azt aki nekünk tetszik. 14 évesen azért már eljutnak oda a fiúk és a lányok h tudják/érzik ha vki tetzszik nekik. csak az én koromban még nemnagyon volt divat ezt ki is mutatni, inkább csak epekedni, meg szerencsétlenkedni:D
a mostani tinik eccerűen bátrabbak.
amúgy azért mert vki 14 évesen randizgatni az semmit nem jelent. ha van esze akkor nemfog 15-16 évesen máris összefeküdni vkivel. randizni randizzon, decsak mértékkel. ettőlmég nemfog elkorcsosulni.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!