Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ezért lehet haragudni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ezért lehet haragudni?

Figyelt kérdés
2 hete mosolyszünet van a barátommal, ő bántott meg engem és én jöttem el tőle. Mindennap hív, utoljára tegnap keresett, kedves volt, megígérte, hogy ma is hív. Viszont ma raktam fel iwiwre 1-2 profi fehérneműs képet magamról. De nem látszik semmi, a képek művésziek. Ma a pasim egész nap nem hív, és fel sem veszi! Állítólag nem akar beszélni velem. Mindig féltékeny típus volt. Ti kiakadnátok ezen?
2009. dec. 20. 21:44
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Belédrúgott az igen :S én visszakézből két fülest lekevertem volna neki. A képeket tényleg nem kellett volna nekem annó exem csinált ilyet de mivel szerettem nemtörödtem vele (de utáltam h a spanok piszkáltak vele) de gondolom tanultál belőle
2009. dec. 21. 01:40
 42/45 anonim ***** válasza:
Miért ne rakhatnád fel a képeidet a SAJÁT adatlapodra??Miért kell megfelelni neki?Vagy engedélyt kell kérni?Mit lehet és mit nem?Az,ha belédrúgott,akkor szerintem itt nincs is miről beszélni tovább. Én tuti koccoltatnám.Most belédrúg,később mit csinál?! Amúgy nekem volt egy vetkőzős videóm és felraktam a youtube-ra.a párom büszke volt rám.Bizalom kérdése az egész...
2009. dec. 21. 10:10
 43/45 anonim ***** válasza:
Nem kell megfelelni-e senkinek sem, mint ahogy neked sem. De akkor ne sírjon a szátok, ha esetleg negatív vélemény alakul ki rólatok, mert a többieknek meg ahhoz van joga, hogy véleményt alkosson, egy közösségi portálon fent levő személyről.
2009. dec. 21. 13:45
 44/45 anonim ***** válasza:
88%
ja és egy nagy ribanc vagy a vetkőzős videó miatt... :D.
2009. dec. 21. 13:46
 45/45 anonim ***** válasza:
hát mind2tök gáz dolgot csinált. Férfi egy nőt nem bánt alapból.Az nem is férfi..Neked meg tényleg nem kéne lesüllyedni a kis csitrik szintjére :S nézd meg teli van velük az iwiw az ilyen 1patronos mutogatós csajokkal. Te legyél különb!
2009. dec. 28. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!