Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ezért lehet haragudni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ezért lehet haragudni?

Figyelt kérdés
2 hete mosolyszünet van a barátommal, ő bántott meg engem és én jöttem el tőle. Mindennap hív, utoljára tegnap keresett, kedves volt, megígérte, hogy ma is hív. Viszont ma raktam fel iwiwre 1-2 profi fehérneműs képet magamról. De nem látszik semmi, a képek művésziek. Ma a pasim egész nap nem hív, és fel sem veszi! Állítólag nem akar beszélni velem. Mindig féltékeny típus volt. Ti kiakadnátok ezen?
2009. dec. 20. 21:44
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
nem, hogyha a párod is lány
2009. dec. 20. 22:17
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
nemén vagyok az akinek barátnője van:) azt nem én írtam.én nem vok leszbi
2009. dec. 20. 22:20
 23/45 A kérdező kommentje:
oké:)
2009. dec. 20. 22:27
 24/45 anonim ***** válasza:
60%
Épp ideje volt,hogy a srác észhez térjen. Adod a menőt, hogy jók a képek, közzé teszed.. megérdemled a sorsodat :)
2009. dec. 20. 22:27
 25/45 A kérdező kommentje:
most akkor mit kéne csinálnom? ne keressem?
2009. dec. 20. 22:31
 26/45 anonim ***** válasza:
85%

Keresheted, de ahoz sztem rengeteget kell tenned, hogy újra szóba álljon veled.

Am ha az én bnőm tenne fel magáról olyan képeket, akkor úgy ott hagynám mint a szart. És az életben nem akarnám többet látni. ( de ez csak az én véleményem)

20/F

2009. dec. 20. 22:39
 27/45 anonim ***** válasza:
80%
Bár a válaszokat nem olvastam végig, de nem tudom mi értelme van annak, hogy mutogatod magad? hmm? Miért kellet azokat a képeket kitenned? Ha tudod, hogy szép vagy akkor azt fehérneműs képek nélkül is látják.... Nálam az ilyen lányok mindig is a könnyűvérű kategóriába tartoztak. Személy szerint, azért nem sértődnek meg, de megjegyezném magamban, hogy ezzel a csajjal nem biztos hogy huh, de komoly kapcsolatot akarok a továbbiakban....
2009. dec. 20. 22:42
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

itt meg az is szar: ha a baratod nem annyira helyes es jo pasi mint amennyire te vagy jo csaj.remelem erted amit irok.

es nekem is pont ez volt. sajnos baratnom tul jo csaj hozzam kepest es a sz*ros kozossegi g*ciken jottek a jajj de csinos de szexi de ilyen olyan amolyan vagy. kertem torolgesse mar ki a kommenteket ha mar a kepeket nem birja.ezzel buntetett , hogy nem tette , nem torolte ki a kommokat se , de az egom a beka segge alatt es utalom magam :D na mind1 ezvan:D

emelle tarsul , hogy nem feltekeny. ezzel ugy erzem nem tart meg annyira se jonak , hogy valakinek is kellenek.

18f

2009. dec. 20. 22:47
 29/45 A kérdező kommentje:
értem. bár az ő bűne sem éppen bocsánatos. és ezekután még én könyörögjek..
2009. dec. 20. 22:47
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

elozo vok .

a baratod bunet nem tudjuk szal azt se tudjuk milyen kaliberu a "nyalizas" merteke a szemelyekre osztva.

2009. dec. 20. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!