Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ezért lehet haragudni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ezért lehet haragudni?

Figyelt kérdés
2 hete mosolyszünet van a barátommal, ő bántott meg engem és én jöttem el tőle. Mindennap hív, utoljára tegnap keresett, kedves volt, megígérte, hogy ma is hív. Viszont ma raktam fel iwiwre 1-2 profi fehérneműs képet magamról. De nem látszik semmi, a képek művésziek. Ma a pasim egész nap nem hív, és fel sem veszi! Állítólag nem akar beszélni velem. Mindig féltékeny típus volt. Ti kiakadnátok ezen?
2009. dec. 20. 21:44
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
22 vagyok. ő 32
2009. dec. 20. 21:55
 12/45 anonim ***** válasza:
85%
na hát akkor meg főleg. ne is csodálkozz
2009. dec. 20. 21:57
 13/45 anonim ***** válasza:
70%

en ha megtudnam , hogy a baratno jeloltem modell stb. kapasbol nem kellene.

Nem szeretem az ilyen kepeket , es sajnos ma mar minden egyes csaj ebbe a fehernemus ribanc vagyok sz*rsagban szenved. szal olyan vagyok mint a baratod es k*rvara nem keresnelek 1 hetig se :D

ha elvezed , hogy fent leszel a mellbimbon stb. es rad veri tenyleg mindenki akkor hajra.

szegeny baratod.

2009. dec. 20. 21:58
 14/45 anonim ***** válasza:
73%
utolsó ez nem igaz.én pl nem vok olyan:P de am a mai 13-17 éves lányok "divatja" ez.aztán csodálkoznak ha sok a zaklató és lerib*ncozzák őket
2009. dec. 20. 21:59
 15/45 anonim ***** válasza:
83%

(esetleg linket nem kuldesz?:D)

iszonyatosan rosszul esne , ha a baratnom ezt megtenne. Akarmennyire is muveszi egy kep, a baratnom teste nem tartozik masra.Es neked is tudnod kellene, hol a hatar... Nem szeretnelek megbantani, de mi ertelme van annak, hogy kozossegi oldalra ilyen kepet teszel fel?Ha en lennek a parod, nem kerdes, hogy tobbe nem keresnelek...Bocsi, csak oszinte voltam

18/L

2009. dec. 20. 22:03
 16/45 A kérdező kommentje:
utolsó te lány vagy amúgy? egyébként 2 hete ő kepeszt értem, mert ő hibázott, most meg megfordult a kocka, ilyet még nem csinált h nem veszi fel! egyébként a kép iszonyat jóra sikerült (nem dicsekedésből) és azért raktam fel. és árnyékos, alig sejtet vmit
2009. dec. 20. 22:09
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
lehet azért is csinálja, hogy most te könyörögj ne ő
2009. dec. 20. 22:12
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
ja és sztem akkoris szedd le sose tudhatod kik néznek
2009. dec. 20. 22:13
 19/45 A kérdező kommentje:
már leszedtem egyébként. tényleg hülyeség volt.. várom még srácok válaszát!
2009. dec. 20. 22:14
 20/45 anonim ***** válasza:
86%
én lány vagyok és mégis írtam:) remélem nem gond
2009. dec. 20. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!