Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem párja, és lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem párja, és lehet hogy mégse fogunk együtt maradni?

Figyelt kérdés

A párommal pénteken voltunk 8 hónaposak. Nos van viszont olyan gondom, hogy imádom majd megőrülök érte. Mindketten egy szakon vagyunk, ő 3,5 évvel idősebb én másodéves vagyok, mondhatjuk hogy évfolyamelső, ő viszont elég nehézkesen tanul, és hát ez engem nagyon el tud szomorítani, hogy hiába próbálkozom nem megy neki, úgy ahogy szeretném. Nem miattam szomorít el, bár szeretnék maradni az egyetemen phD-zni, hanem, hogy nem tud végezni, és nem tud elhelyezkedni.

20/L

2009. dec. 20. 21:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tudom, hogy nem diplomától függ csak szegény nagyon szenved az egyetemtől, és nagyon nem szeretném, hogy azért mert ekkora a kontraszt köztünk, ő szégyellje magát esetleg vagy néha én legyek "hárpia" és beszéljek vele úgy, és ehhez kérnék tippet, hogy mit tehetnék.

Még egyszer: hülyén fogalmaztam meg, de én vele akarom leélni az életemet, és csak valami támpontot szeretnék, hogy ne bántsam meg szegényemet, pedig bármit megtennék érte. Akár ötkor kelek, hogy elkísérjem a kórházba, vagy hajnalig fent maradok tanulni, beszélgetni ...stb.

2009. dec. 20. 21:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fontos a párodnak a jó eredmény az egyetemen? Gondolom Neked igen, de neki nem biztos.

Az én páromat enyhén szólva nem érdeklik az iskolai eredményei, semmit nem tanul.. (egyetemen), azt mondja, hogy úgy is hülyeség és semmit sem segít a karrierjén.

(Amúgy igaza is van, mert nem sok olyat tanítanak egyetemen, amit a valóságban is alkalmazni lehet. Nem azt fogják felvenni aki jól tanul, hanem akinek van gyakorlata, van amiben pluszt tud nyújtani).

Ő már most is tud valami pluszt, már most keresik is a munkáját és súlyos pénzeket ígérnek neki.

Szóval a cél a fontos és nem a jegyek.

Én hiába vagyok ugyanolyan jó tanuló, ha nem találok konkérét célokat és álmokat, ha nincs meg a szenvedélyem hozzá, csak egy átlagos munkahelyem lesz, átlagfizetéssel.

Ő viszont lehet degeszre fogja keresni megát.

A diploma nem minden és mindenkinek mást jelent. Neki egy felesleges papír.

2009. dec. 20. 22:32
 13/14 A kérdező kommentje:
ebben igazad van, mindegy kezdek rájönni, hogy hülyeség e a kérdés, hiszen egyikünk se akarja ott hagyni a másikat, a jegyeink meg nem számítanak... köszönöm a válaszokat, bár a hárpiát nem érdemeltem
2009. dec. 20. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez tényleg hülyeség...... szerintem nemszámít ha az egyikfél okos a másik nemannyira ha az egyik gazdag a másik nemannyira stb stb.De szerintem ha az egyetemig eljutott csaknemlehethülye :D Énmég a nyomába se vagyok mégis volt bnőm és remélem lesz is :)
2009. dec. 20. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!