Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem párja, és lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem párja, és lehet hogy mégse fogunk együtt maradni?

Figyelt kérdés

A párommal pénteken voltunk 8 hónaposak. Nos van viszont olyan gondom, hogy imádom majd megőrülök érte. Mindketten egy szakon vagyunk, ő 3,5 évvel idősebb én másodéves vagyok, mondhatjuk hogy évfolyamelső, ő viszont elég nehézkesen tanul, és hát ez engem nagyon el tud szomorítani, hogy hiába próbálkozom nem megy neki, úgy ahogy szeretném. Nem miattam szomorít el, bár szeretnék maradni az egyetemen phD-zni, hanem, hogy nem tud végezni, és nem tud elhelyezkedni.

20/L

2009. dec. 20. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Most mi a kérdés?

Hogy suliba vagy az életbe együtt maradtok-e?

2009. dec. 20. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdésdt nem igazán lehet értelmezni!

Most ha jól értettem nehogy azért szakits már vele mert nem jól tanul!

2009. dec. 20. 21:33
 3/14 A kérdező kommentje:
egyetemen tuti nem, mert ha végez az alapdiplomával nekiáll dolgozni, és levelezőre megy, és én szeretnék ott maradni dolgozni, a kérdés arra vonatkozott, hogy az életben mennyire boldogulunk szerintetek?
2009. dec. 20. 21:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne maradhatnátok együtt? Egyetem nélkül is ellehet helyezkedni,és sokan egyetemmel sem tudnak munkát találni.Attól,hogy nem olyan jók az eredményei,még be is fejezheti az egyetemet.Minél többet piszkálod,annál rosszabb lesz.Hagyd rá,nem az a fontos,hogy te mit szeretnél,hanem hogy ő mit akar és mit tud.
2009. dec. 20. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát remélem nem maradtok együtt. Szegény. Egy ilyen hárpia nővel...
2009. dec. 20. 21:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Am meg. ha télleg úgy éreznéd ő életed párja, ez a kérdés nem viritana itt.
2009. dec. 20. 21:36
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
Ne hallgass rájuk, én is fősulira járok, én örülnék, ha lenne valaki aki így gondolna rám, és segítene nekem.
2009. dec. 20. 21:39
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem piszkálom, csak sajnálom szegényt, hogy szenved vele. Csak azért félek, mert nagy a kontraszt, és nem szeretném, ha ő rosszul érezné magát emiatt.

Tudom, hogy szeret, és nem azért , mert mondja (tudom ritka az a pasi, aki ki tudja mondani), hanem azért mert érzem minden egyes mozdulatán, azon ahogy rám néz, ahogy kedveskedik akár egy meleg kávéval amikor este találkozunk órák után. És én is szeretem el sem tudom képzelni, hogy reggel felkeljek s ne ő legyen az első gondolatom, és ne kérdezzem meg , akárhogy is ha nem vagyunk : hogy aludtál szerelmem?

Szóval szeretem.

2009. dec. 20. 21:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Ő nem segiteni akar fogd fel, csak aggódik a jóléti jövő miatt :/
2009. dec. 20. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj kérdező,de ha ezér szakítanál.Mert egy hülye egyetem nem megy neki és akkor mi van,hm.Nekem se megy érdekes van munkám,üzletelek,sokkal több vagyonom és pénzem van mint a sok köztársasági ösztöndíjasnak,meg a sok kis PHD-nek.Attól még lehet sikeres ha lesz egy komoly cége,és tuti anyagilag zsebbe tesz,úgyhogy nehogy azt hidd,az egyetem semmire se garancia,ezt nekem hidd el tapasztalat,az életbe nem számit,ez csak egy papír.Én is nehezen végzem a sulit,mert anyukámék oda kényszerítettek,de attól még amit akarok azt meg tudom tanulni,ami érdekes,ne ezen mérd őt le,mert iszonyatos hiba.Sok sikeres ember még az alapképzést se fejezte be,jah és néhányan még a 8 általánost talán.

Mondok is példákat:

Bill Gatest kirúgták az egyetemről-ugye nem kell ecsetelnem az anyagi helyzetét,

Stadler József 8 általánost végzett-nem szegény enyhén szólva,

Ismerőseim között is van aki nem kicsit tele van,diplomája mégsincs.

A siker nem a diplomától függ hanem fejben dől el,ezt ne feledd.

Olvasd el Robert T Kiyosaki-Gazdag papa Szegény papa művét.

22F

2009. dec. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!