Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt tudnál maradni úgy a pároddal, hogy tudod, hogy az anyósod utál téged, és mindent elkövet, hogy szakítsatok?
hát anyós jelöltem hasonló.. bár kétszínű és jópofizik.. de nagyon átlátszóan tolja:)
viszont néha g_ci zavaró, hogy baja van velem:) na de hát nem őt szeretem hanem a lányát:)
és ja a válasz igen, együtt maradnék/ok
23f
Hacsak utál, azt lesz*rom. Ha megüt visszaütök. Komolyan. De sanszos, hogy nem sokat mennék oda. Ha a pasimnak kellek, nem fog ezzel törődni, ha anyuka el tudja marni tőlem, akkor eleve nem volt esélyem.
20L
Az emlitett szofordulatok alapjan rangomon aluli, ahogy ebben a csaladban mas emberekrol velekednek. Gondold el, hogy ez a nő nevelte fel a kedvesed, ez lett a fiu normája is....
Az is szempont, hogy a fiu iylenkor megvéd-e Téged, vagy mit tesz annak erdekeben, hogy ne légy kitéve ennek a kegyetlenkedesnek.35L
Nincs barátnőm de még az is jobb lenne mint a semmi, ha olyan barátnőm lenne akinek az anyja, apja utál.
Bár szerintem nincs bennem semmi kivetni való, mondjuk ha túl fiatal lánnyal jönnék össze akkor lehet lenne a szülőknek egy-két szava, de igazából nem is annyinak nézek ki mint amennyi valójában vagyok, pár évvel kevesebbnek néznek.
Kedves kérdező!
Velem szó szerint ugyanez megtörtént (én vagyok a lány, 22 éves), hogy már az exemet akarták elküldeni otthonról, ha velem marad. Igazából nemcsak emiatt lett vége, de hidd el, az emberre rányomja a bélyegét, ha minden nap ezzel stresszelik otthon...és ha valamit túl sokat hallgatsz, hajlamos leszel elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!