Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le? Ti értitek ezt?
Szeptemberben megismertem a neten ezt a bizonyos srácot. Nekem akkor volt még párom, de nagyon rossz kapcsolat volt, megcsaltam ezzel a sráccal.
Ezután még 4 hónapig volt barátom, de várt rám. Minden nap beszéltünk, nagyon jóban voltunk...
Februárban elkezdtünk randizgatni, tehát már nem csak baráti találkozgatások.. Bemutatott a szüleinek is, stb.
3 ilyen után egyszerűen csak nem írt vissza többet, telefont se vette fel. Kb 2 héttel ezután láttam, hogy valami csajjal van közös profilképe...
Nem értem.. Ennyit várt rám, szerelmes volt állítólag, aztán amikor sínen lenne a dolog, lecserél másra? Ráadásul ilyen sunyi, gerinctelen módon.. :( Máig nem kaptam választ semmire sem, nem írt vissza többé...
"Mindegy, úgy látom soha, senkitől nem fogok választ kapni a kérdésemre."
Már kaptál. Igen, mi értjük, hogy miért tiltott, és el is magyarázták többem.
"Bezzeg ha fiú lennék, akkor mekkora király lennék..."
Nem. Akkor is egy erkölcstelen szemét lennél.
Persze, én egy erkölcstelen szemét.. Én, aki 18 évesen is korainak tartottam a szeretkezést, én, akinek 2 barátja volt, én, aki rá sem nézek másra, pont én vagyok erkölcstelen szemét... Persze...
Nálam akkor kb mindenki erkölcstelenebb.. Tapsoljátok meg magatokat, legyetek büszkék magatokra.
" Én, aki 18 évesen is korainak tartottam a szeretkezést, én, akinek 2 barátja volt, én, aki rá sem nézek másra, pont én vagyok erkölcstelen szemét... Persze... "
Tőlem aztán apáca is lehetnél, de az sem változtatna azon, hogy megcsaltad a barátodat, és h.ülyítetted a másik srácot (szóval 2 bottal horgásztál), és csodálkozol, hogy lelépett inkább. Bolond szegény már azért is, hogy akár egy percig is várt rád.
Látszik, hogy érzed valamennyire, hogy gáz vagy, azért vagy ennyire agresszív.
Nem hülyítettem! Ő is tudta, hogy van barátom, ő mondta, hogy vár rám.
Szakítás után is megbeszéltük, hogy nekem kell egy kis idő, hogy lezárjam, és addig nem randizunk. Ezt is elfogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!