Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tiltott le? Ti értitek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Ti értitek ezt?

Figyelt kérdés

Szeptemberben megismertem a neten ezt a bizonyos srácot. Nekem akkor volt még párom, de nagyon rossz kapcsolat volt, megcsaltam ezzel a sráccal.

Ezután még 4 hónapig volt barátom, de várt rám. Minden nap beszéltünk, nagyon jóban voltunk...

Februárban elkezdtünk randizgatni, tehát már nem csak baráti találkozgatások.. Bemutatott a szüleinek is, stb.

3 ilyen után egyszerűen csak nem írt vissza többet, telefont se vette fel. Kb 2 héttel ezután láttam, hogy valami csajjal van közös profilképe...

Nem értem.. Ennyit várt rám, szerelmes volt állítólag, aztán amikor sínen lenne a dolog, lecserél másra? Ráadásul ilyen sunyi, gerinctelen módon.. :( Máig nem kaptam választ semmire sem, nem írt vissza többé...

2014. ápr. 9. 16:18
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Egyik nap randizunk, másik nap meg már ráébredt?

Aznap nála voltunk, jól éreztük magunkat, hazakísért, csókolóztunk, többször mondta, hogy szeret... elismerem, ha valaki hazudik, de az őszinte volt...

És erre másnap meg már semmi válasz.

Ilyen hirtelen történt, ezért is felfoghatatlan.

2014. ápr. 9. 16:53
 42/50 anonim ***** válasza:
El lettél hajítva, mint egy koszos mosogatórongy, akárhogy is nézzük, és ilyenkor az egód nem engedi, hogy beismerd magadnak, s inkább elméleteket gyártogatsz, meg fröcsögsz ezerrel, akár egy felfújt hólyag. Gyere, vezesd le rajtam a feszkódat, dugjunk egy jót! :D
2014. ápr. 9. 16:54
 43/50 A kérdező kommentje:

Azért érdekes, hogy privátban eddig 8 üzenet jött, és egyik sem ilyen provokatív, bunkó, mint a tiétek.

Nem is fogom elolvasni innentől a válaszokat, privátban megkaptam azt, ami érdekelt.

2014. ápr. 9. 16:54
 44/50 A kérdező kommentje:

Nem gyártok semmit, nem fröcsögök. Minden így van, ahogy leírtam.

De biztos nehéz felfogni 50 alatti iq-val, ezért nem is veszem magamra. Na menj és bszd halálra anyádat, hátha neki kellesz gyakoris harcos.

2014. ápr. 9. 16:55
 45/50 anonim ***** válasza:
90%
Mit csodálkozol azon, hogy ha valaki kimondja az igazat arról, hogy egy r.ibanc vagy? Méghozzá a legrosszabb fajta, mert te még próbálod mosni magad, láthatóan nem ismered be a hibáidat, és azt hiszed, hogy erkölcsös vagy.
2014. ápr. 9. 16:56
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

"Na menj és bszd halálra anyádat, hátha neki kellesz"

Gratulálok, ennél mélyebbre LEHETETLEN lesüllyedni!

2014. ápr. 9. 16:57
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda tűz, micsoda vehemencia. Ah máris felizgattál. :D
2014. ápr. 9. 16:58
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

A szitu elég egyszerű.

Amíg volt barátod és Ő állítólag várt Rád az nem jelenti azt hogy otthon ült és gombfocizott. Valószínűleg volt A és B és C terve, mert nem hülye, hogy hónapokat várjon feleslegesen. Te voltál valószínűleg a "B", kipróbált úgy ahogyan másokat is , majd meghozta a döntést.

Ami nem volt korrekt részéről, hogy ezt nem közölte Veled személyesen...nem tisztelt meg azzal, hogy elmondja az érzéseit... max emiatt lehetsz Rá pipa!!!

2014. ápr. 9. 17:07
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

arra még nem gondoltál, hogy ha a fiúval lefeküdtél egyszer, majd négy hónapig a volt barátoddal, akkor úgy indítottál, hogy 4 hónapig csaltad ezt a fiút?

most lehet magyarázni, hogy de akkor ki volt a barátod meg mit tudom én, de a tény az, hogy miután vele lefeküdtél, 4 hónapig mással feküdtél le, míg ő senkivel, és ezután, mikor neked kényelmes volt, vagy éppen úgy alakult az életed, de nem emiatt az informatikus miatt, szakítottál a barátoddal, vagy ő veled, tökmindegy, és ezután lettél az informatikus hivatalos barátnője.

Semmibe se volt véve ez a fiú, és nyilván érezte is.

Mivel te őt semmibe vetted, ezért most ő is téged semmibe vett.

Pont.

2014. ápr. 9. 17:09
 50/50 anonim ***** válasza:
Hánynom kell.
2014. ápr. 9. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!