Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le? Ti értitek ezt?
Szeptemberben megismertem a neten ezt a bizonyos srácot. Nekem akkor volt még párom, de nagyon rossz kapcsolat volt, megcsaltam ezzel a sráccal.
Ezután még 4 hónapig volt barátom, de várt rám. Minden nap beszéltünk, nagyon jóban voltunk...
Februárban elkezdtünk randizgatni, tehát már nem csak baráti találkozgatások.. Bemutatott a szüleinek is, stb.
3 ilyen után egyszerűen csak nem írt vissza többet, telefont se vette fel. Kb 2 héttel ezután láttam, hogy valami csajjal van közös profilképe...
Nem értem.. Ennyit várt rám, szerelmes volt állítólag, aztán amikor sínen lenne a dolog, lecserél másra? Ráadásul ilyen sunyi, gerinctelen módon.. :( Máig nem kaptam választ semmire sem, nem írt vissza többé...
Igen, lecserélt olyanra, aki nem csalja meg a párját, akinek nincs párja, és aki nem játszik rib***ancosdit a pasija háta mögött illetve nem kell hónapokat várni, hogy kiderüljön h egyáltalán elhagyja e a pasiját vagy lehet h nem.
szerintem besokallt! :)
Egyszer történt meg csak.
Amúgy ne egy tipikus szépfiút képzeljetek el, hanem egy informatikust. Nem helyes, kövér, pattanásos, szemüveges... 3 éve volt szingli.
A tenyerén hordozott... Imádott, szeretgetett, kényeztetett...
Aztán egyik este beszéltünk, másnaptól nem írt vissza többé. Az égvilágon semmi rossz nem történt aznap este.
és akkor most mivan? azért mert dagi meg szemüveges meg ilyen informatikus azért még tüntessünk ki téged?
Ne viccelj már.
Pasid volt, akkor is neked volt párod ha ő informatikus vagy csúnyácska, akkor is megcsaltad inkább és randizgattál a háta mögött mintsem korrekt nő lettél volna.
Különben ha valaki, akkor én krvára elítélem a megcsalást, ha párom van, rá se nézek másra...
Amikor megismertem, már 2 hónapja tartott exemmel a hercehurca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!