Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tiltott le? Ti értitek ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le? Ti értitek ezt?

Figyelt kérdés

Szeptemberben megismertem a neten ezt a bizonyos srácot. Nekem akkor volt még párom, de nagyon rossz kapcsolat volt, megcsaltam ezzel a sráccal.

Ezután még 4 hónapig volt barátom, de várt rám. Minden nap beszéltünk, nagyon jóban voltunk...

Februárban elkezdtünk randizgatni, tehát már nem csak baráti találkozgatások.. Bemutatott a szüleinek is, stb.

3 ilyen után egyszerűen csak nem írt vissza többet, telefont se vette fel. Kb 2 héttel ezután láttam, hogy valami csajjal van közös profilképe...

Nem értem.. Ennyit várt rám, szerelmes volt állítólag, aztán amikor sínen lenne a dolog, lecserél másra? Ráadásul ilyen sunyi, gerinctelen módon.. :( Máig nem kaptam választ semmire sem, nem írt vissza többé...

2014. ápr. 9. 16:18
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Azért mentség, mert én már úgy vettem, hogy nem vagyunk együtt.

Mi ne lenne igaz???? Nem is érdekelne, ha megmondta volna, hogy bocsi, találtam egy másik lányt, de attól még beszélhetünk. Akkor egy szavam nem lenne!

De így 2 hónapja már ezen kattogok, hogy miért nem lehetett ezt megmondani? Miért ilyen sunyi módon kellett ezt csinálni?

2014. ápr. 9. 16:34
 22/50 A kérdező kommentje:
60%-os, te meg olyan buta vagy...
2014. ápr. 9. 16:34
 23/50 anonim ***** válasza:
88%
Az "informatikus" megjegyzésed sztem gecó kicsit. Én is az vagyok, de a leírtaknak a szöges ellentéte. Ja, és jól keresek, csakhogy írígykedj :P
2014. ápr. 9. 16:35
 24/50 anonim ***** válasza:
Egyébként tudod miből jöttem rá? Egy csaj hasonló szöveggel járatott le a netes ismerőseinek, aminek kb. 1%-a sem volt igaz, aztán miután mindenki előtt beégett a csaj, angolosan távozott. :D
2014. ápr. 9. 16:36
 25/50 anonim ***** válasza:
91%
Ha én valakibe szerelmes vagyok, akkor nem nézek rá más pasira, nem hogy még meg is csaljam.
2014. ápr. 9. 16:36
 26/50 anonim ***** válasza:

Szerintem egy h.ülye p.icsa vagy, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. Ha úgy vetted, hogy nem vagytok együtt, akkor miért nevezed megcsalásnak?

Totál megértem csóri srácot, hogy inkább lecserélt, ha fiú lennék, én kerülnélek mint a bubópestises vízihullát.

2014. ápr. 9. 16:38
 27/50 anonim ***** válasza:
Megduglak én, ha elégtételt akarsz venni a volt kanjaidon. Jól nézel ki? Lökd a paramétereidet, majd leosztályozlak.
2014. ápr. 9. 16:38
 28/50 A kérdező kommentje:

24-es, úgy mondod, mintha írtam volna az ismerőseinek. MINEK ÍRNÉK???

Ne nézz már ennyire hülyének, nem te vagyok. Köszi!

Mindegy, úgy látom soha, senkitől nem fogok választ kapni a kérdésemre. Bezzeg ha fiú lennék, akkor mekkora király lennék...

2014. ápr. 9. 16:40
 29/50 A kérdező kommentje:

KI AKAR ELÉGTÉTELT???

VÁLASZT AKAROK!!!!

30/50 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy ennyire húgyagyúak vagytok!!!
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!