Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kíván tőlem ilyeneket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kíván tőlem ilyeneket a barátom?

Figyelt kérdés

Hogyha egyszer összeveszünk, miért mondja azt nekem a barátom, hogy szeretné látni, ahogy ilyen-olyan módon meghalok?

Többek közt szerette volna már azt is, hogy egy elmegyógyban haljak emg begyóygszerezve, hogy kiugorjak a busz elé, hogy felvágjam az ereimet, vagy, hogy ő maga öljön meg, csak hogy ne legyek többé vele. Miért vág ilyen gonosz dolgokat a fejemhez, amikor én sosem kívánnám, hogy neki bántódása essen?

2009. dec. 19. 20:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy lehet szeretni egy ilyen embert. Ez egy elmebeteg!
2009. dec. 19. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Bárhogy szereted, menekülj, amíg nem késő.
2009. dec. 19. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
lapat. szívlapat ha lehet kérnem. és hozzatenni, hogy amennyiben *barmi* faszsagra készül, akkor apu/öcsi/batyus/baratok altal lesz szilankosra rúgva a segge.
2009. dec. 19. 21:54
 14/15 anonim ***** válasza:
én felejánlom ingyen hogy nagyon szivesen megvéddelek régen még boxoltam maradt bennem még valami meg televagyok haverokkal akik még mostis boxolnak meg K1 eznek :) szoval irj ha kellek mostnemazé csak felajánlom ...
2009. dec. 19. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl sokat nézi a rtl híradót.
2009. dec. 19. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!