Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért beszél ilyeneket álmában? :O
Eljött a barátom, 1 éve vagyunk együtt, és elaludt a filmnézés közben (egy romantikus film ment). Mióta alszik, kb. 10-szer emlegetett valami Olgát (nem tudok ilyen ismerőséről), hogy milyen jó volt vele, meg ilyesmi. :O Megcsikiztem, hogy nem e csak meg akar szívatni, de nem, mert tényleg alszik. Szerintetek megcsalt?
Az mit jelent, ha azt mondja, hogy "Olga, jó vagy nagyon!"??? :O
Ugye nem csalt meg?
Az tuti, hogy ha felkel rákérdezek. Nem bírok aludni!!! :((((((((((((((((((((((((((((
Ez aranyos, hogy még álmodban sem csalod meg.:)))
Hát, ha az én párom Olgázna, én sem lennék nyugodt.:(
Szerintem nézz körül kicsit iwiwes ismerősei között. Ha találsz Olgát, lehet nyomozni...A szemedbe úgyse fogja megmondani!
Hát igen,meg is értelek. Viszont nem is tudom mit csinálnék barátnőmmel,ha elkezdene álmában olyanokat mondogatni,hogy "ezaaaz Pista rakd be a lompost!" :D
Viszont hogyha felébred akkor ne támadd le,hogy "ki a rák volt ezaz Olga??",hanem csak kérdezz rá,hogy miről álmodott,mert beszélt álmában :D
Oké, köszi! Akkor nem kérdezek rá, hanem nyomozok... Remélem nem lesz ilyen ismerőse, nem hiányozna még ez is. :S
Már amúgy abbahagyta, most épp horkol.-.-" Bár inkább ez, mint az "Olga". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!