Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért beszél ilyeneket álmában? :O
Eljött a barátom, 1 éve vagyunk együtt, és elaludt a filmnézés közben (egy romantikus film ment). Mióta alszik, kb. 10-szer emlegetett valami Olgát (nem tudok ilyen ismerőséről), hogy milyen jó volt vele, meg ilyesmi. :O Megcsikiztem, hogy nem e csak meg akar szívatni, de nem, mert tényleg alszik. Szerintetek megcsalt?
Az mit jelent, ha azt mondja, hogy "Olga, jó vagy nagyon!"??? :O
Ugye nem csalt meg?
Az tuti, hogy ha felkel rákérdezek. Nem bírok aludni!!! :((((((((((((((((((((((((((((
Olga:DDDDDD Bebaszna ha lett volna 1 Olga nevü barátnője :), valahogy szerintem egyszerüen vmi filmről álmodott v akármi.
17/F
:DDDD
Én sem hallottam még Olga nevezetű lányról. :D
Nem kérdeztem rá, de ismerőse sincs Olga... így majd ha jön este, mondom neki, hogy ma, ha lehet, akkor ne emlegessen más csajokat. :D
Köszi, hogy írtatok! :)
Amúgy nem kiábrándítani akarlak, de az egyetlen pasi aki tetszik a páromon kívül nincs az iwiw ismerőseim között. Egy tucatszor láttam már az adatlapját, de nem jelölném be, már csak azért sem, mert a párom egy időben féltékeny volt rá és nem akarok olyasmi miatt feszültséget, ami ugyan nem teljesen alaptalan, de igazából jelentéktelen múló vonzalom volt!
A lényeg, hogy abból, hogy nincs az ismerősök közt, még ne vond le azt a következtetést, hogy Olga sincs.
Beszéltem a barátommal, és kiderült, hogy egy táborban megismerkedett Olga nevezetű lánnyal, akit nagyon megkedvelt, és akkor úgy érezte vonzódik hozzá, de nem csalt meg, mert szeret. Megkérdeztem, hogy mi az, hogy ott vonzódott hozzá, most meg már nem, de a nevét emlegeti... Erre mondja, hogy ő sem tudja, de ne aggódjak, mert csak engem szeret, senki mást...
Szerintetek hihetek neki? A táborozás szerencsére messze volt nagyon a lakóhelyünktől (mondjuk ki tudja, hogy a csaj hova valósi), és remélem nem találkozik vele titokban. :(
Nem vagyok egy féltékeny típus, de ez most azért kiütött elég rendesen... Ja, és még a barátom van megsértődve, hogy mi az, hogy nem bízom meg benne. Erre csak annyit mondtam, hogy fordított helyzeteben, ha én áradozok álmomban egy pasiról, már tuti kitört volna a 3. VH... És mindig jött a magyarázataival, hogy ő fordított esetben biztosan jót nevetett volna...
Szerintetek higyjek neki? Igazából más furcsaság nem történt, sokat vagyunk együtt, rengeteget sportol (nagyon jó pasi, amit most sajnálok...:D), szóval nem hiszem, hogy ideje lenne csajozni, bááár, ki tudja, miket talál ki...
Nekem nagyon szimpatikus az, hogy őszinte volt hozzád és nem kezdett el hadoválni arról, hogy képzelődsz, stb.
Az én barátom sose vallja be, ha tetszik neki valaki rajtam kívül, és ez már kicsit idegesítő a számomra. Persze lehet, hogy azért nem teszi, mert én féltékeny típus vagyok.
Egy időben az én fejemet is megkavarta egy srác, elég erősen fantáziáltam is róla és bizony eszembejutott, hogy te jó ég, nehogy álmomban kibeszéljem. Néhány hónap alatt legyőztem magamban ezt a vonzalmat. Nem történt semmi, nem csaltam meg a barátomat és mondhatom őszintén, ahogy elmúlt a fellángolás, visszaszerettem a barátomba - halálosan.
Szóval egy kicsit irigyellek az őszinte barátodért, de hát biztos a te érdemed is, hogy ki tudtad alakítani azt, hogy ilyeneket elmondhat neked. Gratulálok és amíg ilyen őszintén tudtok beszélgetni arról, ha ilyesmi történik, addig nagy esélyetek van arra, hogy "örökké" fog tartani a szerelmetek.
Én komolyan mondom, nyugodtabb lennék, ha tudnám, kik tetszenek a barátomnak. De ő csak olyanokat mond az 50 kolléganőjéről, hogy dagadt állatok...Na persze:(
Köszi szépen! Tényleg becsülöm, amiért őszinte volt velem (mondjuk általában mindent elmond, ha nem áll jól valami, akkor megmondja, hogy miért nem jó, stb. amit nagyon szeretek benne, és nem az, hogy megsértődjek, hogy nem tetszik neki...), és mostmár megint minden a legnagyobb rendben.
Szerintem a te párod is őszinte, vagy nem akarja, hogy féltékeny legyél, és azét mond mást. Azt nem beszéled meg vele, hogy inkább mondja el, ha valaki tetszik neki, minthogy "az összes munkatárs dagadt", szóval mintha senki nem jönne be neki?
Szerintem nincs olyan pasi, aki ne nézné a csajokat, nem tetszene neki más mellettünk, és ez így a jó - amíg nem lép férre természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!