Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond nekem ilyeneket a barátom? [lent]
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal, vele veszítettem el a szüzességem, nagyon szeretem, és ő is azt mondja, hogy nagyon szeret, ugyanakkor két hónapja mondogat nekem fura dolgokat. Néha csókolózás után azt mondja, hogy "lehet, hogy ezt csináltam ma xy-nal is", aztán persze mondja, hogy csak gonoszkodott. Múltkor pedig ilyet szólt: "Nagyon szeretlek. De lehet, hogy mást jobban." Kiakadtam, mert nagyon sokszor csinálja ezt, mire mondta, hogy csak gonosz volt, mert engem szeret. Féltékennyé akar tenni? Nem láttam még kacérkodni más lányokkal. Nem érzi, hogy szeretem? Pedig mindenki szerint (az én baráti társaságomban, ahol együtt voltunk) én nagyon kimutatom, ő pedig nagyon bunkó velem. Ugyanakkor mondja, hogy nagyon szeret, és van, amikor tényleg érzem, de olyan fura...2010. jan. 4. 12:05
1/9 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
Ez nagyon szánalmas... megéri ez neked? hagyd ott a rákba... eszméletlen...
2/9 anonim válasza:
Én nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. Ilyen hülye humora van és kész. A férfiak egyszerűek: ha valamit meg akarunk mondani, azt meg is mondjuk. A célozgatás az a Ti sportotok. :) Ha azt mondta, hogy szeret és érezteti is veled, akkor valószínűleg úgy is van. Ha lenne melletted valaki más, akkor nem mondaná meg, de ha megmondaná is, akkor sem célozgatna rá így.
3/9 A kérdező kommentje:
Mindketten még csak 15, de mégis vele veszítettem el a szüzességem... Tudom, hogy ott kéne hagynom, mert ez nem normális, sokan mondták már, de rettenetesen kötődöm. Ő még nagyon gyerekes, még a korához képest is.
2010. jan. 4. 12:08
4/9 A kérdező kommentje:
2.-nak: igen, ez pedig a másik fele. Fiatal még, és a fiúk később érnek, tehát még annyira se tudna célozgatni. Csak kicsit össze vagyok zavarodva, de azt hiszem, szeret... =(
2010. jan. 4. 12:09
5/9 anonim válasza:
szépen mondd meg neki, h te nem értékeled ezt a viccet, mert ezzel fájdalmat okoz neked, és ha nem hagyja abba, akkor "lehet, h holnap te is mással csinálod majd ezt". ha ebből nem érti meg, akkor tényleg csak szórakozik, és neked is jobb lesz, ha elhagyod és olyan vkit keresel, aki megérdemel téged.
6/9 anonim válasza:
ez a macsóság gyerekes és béna változata :)
ellenszere:
elengeded a füled mellett!
de tényleg! mintha semmit nem mondott volna, még csak rá sem nézel.
tuti, hogy max 2-szer játssza még el, mert többször nem akar beégni vele! ;)
F
7/9 anonim válasza:
Ha egy fiú igazán szeret, akkor nem mond ilyeneket! Ha mondja, akkor annak oka is van. Lehet, hogy még nincs senkije, de már tetszik neki valaki vagy megeshet, hogy bizonytalan..., akar is meg nem is. Talán túlságosan nyeregben érzi magát! Vagy egyszerűen kő bunkó. Ha nagyon szereted és nem akarod kirúgni akkor alaklmazd a tükör effektust, tehát ha legközelebb ezzel jön pl., hogy: "lehet, hogy ezt csináltam ma xy-nal is", akkor te mondd neki: Hmmm, valóban? Nos, hát megeshet, hogy ma én is! És mosolyogj mellé huncutul, úgy hogy ne lehesen benne biztos, hogy ez most vicc vagy tényleg más is van a dologban. Ha ezek után sem áll le, akkor megeshet, hogy így akarja tudtodra adni, hogy jobb lenne szakítani.
8/9 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval.
Ha azt találja mondani, hogy "ma ezt csináltam talán xy-nal is..."
te mondd rá azt, hogy "te LEHETSÉGES, hogy csináltad xy-nal, de én meg biztosan tudom, hogy ezt meg azt műveltem Z-vel..." legyél pajzán
9/9 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy tényleg bele kéne kezdenem úgy, hogy lehet, hogy ezt meg azt csináltam xy-nal, és közben prezentálni is neki, vele is megtenni... Perverz gondolat? xD
2010. jan. 4. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!