Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond ilyeneket a barátom?
Figyelt kérdés
Még csak másfél hónapja vagyunk együtt. De azt mondja, hogy ő örökké szeretni fog, illetve örülne, ha én lennék a menyasszonya, és együtt élnénk le az életünket. Csak azért nem kéri meg a kezem még, mert tudja, hogy ha igent is mondanék, csak kényszerből tenném, és szeretné, ha tanulnék rendesen, és majd amikor már a diploma megszerzéséhez közel leszek (ami majdnem 3 év), majd akkor összeházasodunk. Miért tervez ennyire előre? Komolyan gondolhatja, vagy csak mondja? Ha én mondanám, az nem lenne furcsa, mert én lány vagyok, de egy férfi ilyet nem szokott mondani, hiszen a férfiak félnek az elkötelezettésgtől. Miért nem elég, ha annyit mond, hogy szeretlek? Miért kell azt mondania, hogy szeretlek örökké szeretni foglak?2009. szept. 30. 12:55
1/9 anonim válasza:
Komolyan gondolja, de attól hogy még a köd miatt eszébe sem jutna azért nem örök érvényű egy érzés!
Tehát tuti, hogy adott pillanatban komolyan mondja, igazat mond, persze a jövőt nem tudhatja!!
2/9 anonim válasza:
Én is komolyan mondom ezeket a barátnőmnek. Persze a jövő sok mindentől függ. Ezért szoktam azt mondani,hogy amíg ő mellettem van,addig én is mellette leszek. És ebből lesz az örökké.
3/9 anonim válasza:
Szerintem csak érzékeltetni akarja veled, hogy ő igazán, és szívből szeret, hogy ne hidd azt, hogy csak futó kaland vagy neki. Bennem is dúlnak ilyen érzések, melyek nagyon erősek :) Szóval vannak ilyen férfiak is ;)
22/F
4/9 anonim válasza:
Szerintem gyerekes! Még ködbe van burkolózva. Sok mindent láttam már és szerintem nem okos dolog ilyeneket ilyen hamar mondani!
5/9 anonim válasza:
mi a párommal már akkor ilyenről beszéltünk, amikor hivatalosan még nem is jártunk együtt... ő is ugyanilyeneket mondott, meg én is... azóta eltelt két és fél év ,együtt élünk és már megkérte a kezem :)
6/9 anonim válasza:
1,5 hónap.. ha még enm volt köztetek semmi komolyabb, akkor lehet hogy azért mert minél előbb meg akar szerezni..:S mindenre kell gondolni.. a pasik nem kiszámíthatók..
7/9 anonim válasza:
Tyyyuuuu én arra lennék kíváncsi h mit fog akkor mondani amikor szakitasz vele vagy kiderül h megcsaltad stb XD
8/9 anonim válasza:
az én barátom is nagyon hamar ilyeneket mondott. én is kicsit furcsálltam, de tetszett. azóta már 3 és fél éve együtt vagyunk, még nem kérte meg a kezem, de majd egyszer remélem meg fogja
9/9 anonim válasza:
Bocs csak 1 kérdés a kérdésedre Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!