Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kíván tőlem ilyeneket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kíván tőlem ilyeneket a barátom?

Figyelt kérdés

Hogyha egyszer összeveszünk, miért mondja azt nekem a barátom, hogy szeretné látni, ahogy ilyen-olyan módon meghalok?

Többek közt szerette volna már azt is, hogy egy elmegyógyban haljak emg begyóygszerezve, hogy kiugorjak a busz elé, hogy felvágjam az ereimet, vagy, hogy ő maga öljön meg, csak hogy ne legyek többé vele. Miért vág ilyen gonosz dolgokat a fejemhez, amikor én sosem kívánnám, hogy neki bántódása essen?

2009. dec. 19. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
hagyd el de gyorsan .. ez nem komplett akit szeret az ember annak nem kívánja a halálát.... :(
2009. dec. 19. 20:24
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem totál tiszta a barátod, én tuti félnék ilyen embertöl. szerintem menekülj amíg nem késö.
2009. dec. 19. 20:24
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
a barátod egy f.aszkalap
2009. dec. 19. 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Én csak egyszer mondtam ezt... Mikor megcsalt a barátnőm. És komolyan mondtam. És látta rajtam... És elfutott. És utána röhögtem hangosan. Remélem még mindig rémálmai vannak.
2009. dec. 19. 20:29
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Exeimnek nem kívánnék rosszat! Sőt segítünk egymáson, ha van valami. Pedig ő is sértett már meg és én is őt, de még csak nem is vitatkoztam pl előző barátommal. Mindig megbeszéltük. Legyen eszed és szakíts vele! Egy ilyen fiú nem érdemel meg téged!
2009. dec. 19. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
hát nemtudom nemszázas a pali ... sztem fuss el . De azér valahogy adagold be neki lassan ... és hogy ezt mér mondom ? a Gyál-i eset miatt gondolom ti is hallotatok róla ez nemlenne jó fölleg ha ilyen a "pasid" de szerrintem ez egy állat ! Sok szerencsét !
2009. dec. 19. 20:47
 7/15 anonim ***** válasza:
pfff, elmebeteg, hagyd ott még időben, nehogy úgy járj mint a mostaniak a híradókban!!
2009. dec. 19. 20:56
 8/15 anonim ***** válasza:
arról beszéltem (elötted lévő) .
2009. dec. 19. 20:59
 9/15 anonim válasza:
ismertem a gyáli lányt :S egy suliba jártam vele. majdnem sírtam mikor meghallottam mivan. sztem is hagyd el. nem szeretnék és sztem senki még1 ilyen hirt hallani. :S
2009. dec. 19. 20:59
 10/15 anonim válasza:

nem is tudom melyikőtök az égőbb, a barátod se piskóta, DE TE TÚLTESZEL RAJTA, hogy ezek után még mindig vele maradsz.

szánalmas...

2009. dec. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!