Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kíván tőlem ilyeneket a barátom?
Figyelt kérdés
Hogyha egyszer összeveszünk, miért mondja azt nekem a barátom, hogy szeretné látni, ahogy ilyen-olyan módon meghalok?
Többek közt szerette volna már azt is, hogy egy elmegyógyban haljak emg begyóygszerezve, hogy kiugorjak a busz elé, hogy felvágjam az ereimet, vagy, hogy ő maga öljön meg, csak hogy ne legyek többé vele. Miért vág ilyen gonosz dolgokat a fejemhez, amikor én sosem kívánnám, hogy neki bántódása essen?
2009. dec. 19. 20:20
1/15 anonim válasza:
hagyd el de gyorsan .. ez nem komplett akit szeret az ember annak nem kívánja a halálát.... :(
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem totál tiszta a barátod, én tuti félnék ilyen embertöl. szerintem menekülj amíg nem késö.
4/15 anonim válasza:
Én csak egyszer mondtam ezt... Mikor megcsalt a barátnőm. És komolyan mondtam. És látta rajtam... És elfutott. És utána röhögtem hangosan. Remélem még mindig rémálmai vannak.
5/15 anonim válasza:
Exeimnek nem kívánnék rosszat! Sőt segítünk egymáson, ha van valami. Pedig ő is sértett már meg és én is őt, de még csak nem is vitatkoztam pl előző barátommal. Mindig megbeszéltük. Legyen eszed és szakíts vele! Egy ilyen fiú nem érdemel meg téged!
6/15 anonim válasza:
hát nemtudom nemszázas a pali ... sztem fuss el . De azér valahogy adagold be neki lassan ... és hogy ezt mér mondom ? a Gyál-i eset miatt gondolom ti is hallotatok róla ez nemlenne jó fölleg ha ilyen a "pasid" de szerrintem ez egy állat ! Sok szerencsét !
7/15 anonim válasza:
pfff, elmebeteg, hagyd ott még időben, nehogy úgy járj mint a mostaniak a híradókban!!
8/15 anonim válasza:
arról beszéltem (elötted lévő) .
9/15 anonim válasza:
ismertem a gyáli lányt :S egy suliba jártam vele. majdnem sírtam mikor meghallottam mivan. sztem is hagyd el. nem szeretnék és sztem senki még1 ilyen hirt hallani. :S
10/15 anonim válasza:
nem is tudom melyikőtök az égőbb, a barátod se piskóta, DE TE TÚLTESZEL RAJTA, hogy ezek után még mindig vele maradsz.
szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!