Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex kérdés. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

4-5 éve nem beszéltem volt barátnőmmel, régen megbántottam, mikor valamilyen szinten még beszélgettünk, fiatalság- bolondság :) . Sokáig bűntudatom volt, nem beszéltünk, annyit szerettem volna ne haragudjon rám, bocsásson meg -barátként, mert utólag az akkori énem nem szeretem-.Sokáig gondolkodtam ezeken a dolgokon, meg kéne lépnem.. Így FB-n bejelöltem pár napja, másnap reggel visszajelölt. Cuccaim 90%át lájkolta, noha nem írt,és én sem, viszont ezután pár nap múltán rám írt, elég érdekes kifogással. (Tegnap, képzeld, beszéltem xy illetővel erről-arról.) Én meséltem neki, de velem elég szűkszavú volt,esetenként hidegnek éreztem, amit nem is értek, miért teszi. Ha ennyire nem kíváncsi rám, miért ír rám? Utána természetesen nem válaszoltam neki, ha már ennyire ellenséges velem, de ezek után is mégis megrögzötten lájkolja a dolgaimat. Igaz, mindketten változtunk, és az érdeklődési körünk hasonlónak tűnik, de ezt én akkor sem értem. Lányok, hogy is van ez? Mit tegyek a helyzettel? Köszi.

23F

2014. ápr. 6. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak kíváncsi volt, hogy mi van veled. 4-5 év hosszú idő, nem hiszem, hogy ennyi idő után, ne lenne túl rajtad. Az meg, hogy like-olt, hát istenem, tetszett neki, amiket megosztottál. Ennyi.
2014. ápr. 6. 13:31
 2/3 A kérdező kommentje:
De folyamatosan..ha tetszik is neki, valamiért nyomon követ..Csak nem értem miért, ha nem kiváncsi rám. :D
2014. ápr. 7. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért érdekesek vagytok ti férfiak. Bejelölöd, szűkszavú veled, megint rögtön megsértődsz. Most minek jelölted be? Miért nem kérsz tőle bocsánatot? Persze, hogyha megbántottad régen, meg ellenségesen váltatok el, akkor nem ölel keblére. Örülj, hogy egyáltalán like-olt. Az is lehet ki akarta szedni belőled, hogy minek jelölted be? Ez még nem jutott eszedbe. Az első válaszoló voltam és nő.
2014. ápr. 7. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!