Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elhagynátok a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynátok a párotokat akkor ha súlyos pszichés indulatkezelési rendellenessége lenne?

Figyelt kérdés

Röviden:

Nem tudja kezelni az indulatait, igazából csak veletek kapcsolatba nem (egyenlőre)

ha nagyon nem tetszik neki valami, hirtelen odajön és megszorítja a karotokat középerősen.

Időnként dührohamai vannak, ami abban nyilvánul meg, hogy saját magában tesz kárt: üti a fejét, tépi a haját, remeg, nem bír leállni.

Nincs gyerek, még házasok se vagyunk, nagyon szeretem.

Ez az állapot szépen fokozatosan alakult ki, egyre gyakrabban van, foilyamatban van a szakember, de nem biztos, hogy tud segíteni.

Nagyon szeretem a párom, de akárhányszor előjön ez, legaszívesebben abban a pillanatban lépnék.

Másfelől önzőségnek tartom, meg butaságnak, mert ezen kívül minden rendbe van köztünk.

Eléggé tanácstalan vagyok, úgy érzem nem tudnám itt hagyni, mert nagyon szeretem.

De ez az értékrendemmel nem fér össze, a tűréshatáromat meg már jópárszor túl lépte, néha már nekem is furcsa dolgaim lettek...

2014. ápr. 5. 09:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem hagynám el, össze se jönnék ilyen emberrel. Azt mondod ez a kapcsolat alatt alukult ki elég nehéz elhinni, de ha mégis én az első ilyen dühkitörésnék kivágtam volna a cuccait a csukott ablakon. Azok amiket leírsz nagyon durva dolgok, önpusztítás, téged bánt ha nem tetszik neki valami (és legalább van a lapja a nem tetszésének vagy abszolút szubjektív alapn csinálja?)...ez nagyon nem 100-as dolog. Kérdező ezt te is érzed. Azzal meg hogy, gyűlölöi magát kérdező marhára nem vagy kisegítve vagy szerinted az önmarcangolása beforrasztja majd a törött csontod? Ugyanis ettől már csak rosszabb lesz...
2014. ápr. 5. 10:35
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem tudnek szeretni egy ilyen embert. Az agresszioja megolne a szerelmem iranta. Inkabb keresnek egy egeszseges ferfit.
2014. ápr. 5. 10:36
 13/24 A kérdező kommentje:

A "nem tetszik neki valami" hirtelen jön hirtelen megy, hirtelen annyira frusztrált tőle, hogy így vezeti le...

Hát valamennyire reális, pl.: megkérdezte van-e itthon aceton azt mondtam van, erre mégse volt, pedig nagyin nagyon kellett volna neki, és ezt én is tudtam.

ez ilyen 1-1 másodperc.

Kapcsolat előtt is simertemévek óta, SEMMI jele nem volt ennek, sőt..

A legjobb embernek tartottam akit ismerek, ezért jöttem össze vele.

Álmomban nem mertem volna gondolni róla...!!!

"Sajnos" nagyon szeretem... Fogalmam sincs mit tegyek!

Szerintetek a szakember segíthet? jövő héten megy előshzör.

2014. ápr. 5. 10:43
 14/24 anonim ***** válasza:
Szakember jo otlet. De ha nem segit, nem szabad vele maradnod, mert egy ido utan teged is verni fog. Ezt most nem hiszed el, tudom.
2014. ápr. 5. 10:51
 15/24 anonim ***** válasza:
először megpróbálnék segíteni neki.. nem hagynám el ez miatt.
2014. ápr. 5. 11:01
 16/24 anonim ***** válasza:

Segíthet szakember, de addig ne dőlj hátra, amíg nincs TÉYLEGES változás.

Nézd, pl. apám is indulatos típus (amúgy örököltem is tőle, bennem is gyorsan felmegy a pumpa), de ő kétféleképpen vezette le, ha felhúzta magát: vagy verbálisan kiadta - nem kiabált, hanem egyszerűen elmondta, hogy őt most feszültté teszi az adott szituáció, vagy félrevonult néhány percre, amíg lement a vörös köd az agyáról.

Soha nem ütött vagy rángatott meg senkit a környzetében. Üvöltözni se nagyon hallottam.

Magamról is tudom, hogy agresszióra hajlamos a személyiségem, de soha nem engedem ki úgy, hogy kárt okozzak másban, magamban.

Egyetlen egyszer vágtam földhöz párnát, ott egész napos kőkemény munkahelyi presszionálás volt az előzmény - amit mosolyogva viseltem. Hazajöttem, földhöz vágta egy díszpárnát, aztán magamban szentségeltem - elmúlt tőle az ideg nagy része.

Szóval levezethetné ezt máshogy is.

Ha nagyon nincs jobb ötlet, vegyetek egy nagy plüsst, párnát, valamit, amit verhet. Vagy káromkodjon. Mondja ki, hogy ő most nagyon mérges, miért mérges - ez vezeti el legjobban a feszültséget. De arra nincs mentség, hogy téged megrángat!!

2014. ápr. 5. 11:07
 17/24 anonim ***** válasza:

"Egyetlen egyszer vágtam földhöz párnát, ott egész napos kőkemény munkahelyi presszionálás volt az előzmény - amit mosolyogva viseltem"

Pardon ez félreérthető volt. Nem azért viseltem mosolyogva, mert annyira jó fej vagyok, hanem a két közvetlen felettes részéről jött a presszió, kényszerhelyzetbe kerültem, kénytelen voltam a bennem forró düh ellenére mosolyogva reagálni. Ezért hazaérve robbant ki belőlem az egész nap gyűlő feszültség.

2014. ápr. 5. 11:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Nincs vaj a füled mögött kerdezo?
2014. ápr. 5. 11:54
 19/24 A kérdező kommentje:

Nem értem a kérdést.

Szerintem nincs.

Úgy érted direkt generálom-e?

Szerinte nem, én az életemet tenném rá, hogy NEM NEM és NEM! Nem direkt!

2014. ápr. 5. 11:58
 20/24 anonim ***** válasza:

Tudod miért csak veled ilyen? Mert mostanra rájött, hogy megteheti úgy ezt, hogy nem hagyod el. Más ember egy ilyen megszorítás, dühroham után nem találkozna vele többet. Viszont te érzelmileg kiszolgáltatott vagy felé.

Egyébként az ilyenek utólag mindig megbánják. Jön a könyörgés, az ígéretek, az ajándékok...stb. Tartanak a következő dührohamig és minden újra kezdődik elölről. De ez jó irányba nem fog változni, csak rosszabb lesz. Valószínűleg eddig is ilyen volt csak jól színészkedett. Most már biztonságban érzi magát, így az igazi énje is előjött.

2014. ápr. 5. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!