Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás közben elaludt. Ti mit gondoltok erről? Történt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Azóta nem térek magamhoz. Szerintem nagyon durva.2014. ápr. 4. 15:39
11/18 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő és a párom aludt el miközben engem nyalt. Nem érzem magam hibásnak, de nagyon durvának érzem a dolgot. Tudom hogy fáradt volt meg ittunk is előtte, na de mégis milyen már ez? Életemben nem volt még ehhez hasonló élményem!
2014. ápr. 4. 15:50
12/18 anonim válasza:
Lehet szopni kellet volna nem nyalni:D
13/18 anonim válasza:
előző kommentelő vok rosszat írtam bocsi.
14/18 anonim válasza:
Nekem aközben aludt el egyszer a delikvens,mialatt meglovagoltam.Elég durva,ez tény,de szerintem ez inkább neki gáz,mint nekem,vagy neked.
15/18 A kérdező kommentje:
Igen, én is így érzem!
2014. ápr. 4. 16:01
16/18 anonim válasza:
Már én is aludtam el úgy,hogy a feleségem nővére lovagolt rajtam.Arra ébredtem,hogy hangosan elélvezz.Mentségemre legyen mondva,hogy éjszakás voltam elötte,de a nő férje pont akkor dolgozott.(és ez nem vicc.),
17/18 anonim válasza:
elaludt nyalás közben?:O azt hogy?az egyik percben még vadul csapkodott a nyelvével a másikban meg már rád dőlve horkolt???én ezt nem értem,tényleg durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!