Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok azokról a nőkről, akik nem akarnak gyereket szülni?
Szerintem mindenkinek magánügye, hogy akar-e gyereket. Önmagában az, hogy szeretne-e vagy sem, nálam nem minősíti a nőt. Sokkal inkább minősíti az, hogy ezt hogyan adja elő. Ha képes azt mondani, hogy nem akar gyereket és kész, akkor semmi bajom vele. De mikor a feminizmus istenasszonya előbújik rejtekéből és 2-3 Cosmo után elkezdi fennhangon szidni a gyereket vállaló nőket, előadva, hogy az ő egyénisége és szépsége többet ér annál, hogy holmi ordító vakarcs miatt tönkretegye, annak jár a szívlapát.
(extrémnek hangzik a példa, de hallottam már ilyet)
Tehát önmagában az elhatározás nálam nem probléma (már csak azért sem, mert én sem szeretnék gyereket), csak ne menjen át a dolog kényszeres indokkeresésbe és a gyerekes nők gyalázatába.
Most olvasom csak, hogy "elborzaszt az egész"
Micsoda? A természetes szaporodás, fajfenntartás, gyereknevelés?
Egy újabb 0%os komment reményében az összes ilyen nőt fejbelövetném, gondolkodás nélkül.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!