"Ha nincs pénzed magándokira ne vállalj gyereket"-mit gondoltok erről? Engem ma támadtak le ezen az oldalon ezzel a mondattal. (Privibe kaptam)
Szerintem felháborító! Én nem fogadtam orvost, mégis minden vizsgálatra időben, megvárakoztatás nélkül sorra eljutottam!Normális ellátást kaptam! A védőnőm is nagyon lelkiismeretes!
Úgy gondolom hogy a mai társadalom nagyon el van tévedve a hálapénzzel kapcsolatban!! Mindenki tömi a dokikat ezerrel, pedig ők a munkájukat végzik! A kezüket mindegyiknek a JÓ ISTEN irányítja, ŐT pedig nem érdekli kinek milyen vastag a pénztárcája!!!Nyugodtan le lehet pontozni, ez a véleményem!!
nekem is magán dokim van de voltam már nagyon kókler magán dokinál és voltam már nagyon kókler sztk-snál. Igaz profi lelkes sztk-st még nem láttam :) tehát 2-1 a magándokiknak. De szerintem ne ettől tedd függővé.
Inkább az a baj hogy ahol magándokira nincs ott gyakran másra sincs. De ne legyen így senkinél!!
"A kezüket mindegyiknek a JÓ ISTEN irányítja, ŐT pedig nem érdekli kinek milyen vastag a pénztárcája!!"
Azért én örülök, hogy elvégezték az orvosi egyetemet, és leszakvizsgáztak. A Jó Isten kicsit kevés lenne.
Nem fogadtam orvost, mert nem fizetek olyan ellátásért, amely engem ingyenesen megillet. Jogász vagyok, nem adok pénzt senkinek ilyen jellegű munkáért.
A férjem egyébként orvos, mindketten felháborítónak tartjuk ezt a bődületes mértékű pénzelést, ami a szülészeteken zajlik.
hát igen, elég szomorú hogy amellett hogy van fizetésük még hálapénzt is várnak akár rá szorulnak akár nem. De ne az embereket hibáztasd, akik kifizetik a jobb ellátásért, kevesebb várakozásért és jó minőségű rendelői eszközökért.
Ha ez az ára én igenis megfizetem, függetlenül attól, hogy én is bazira nem értek vele egyet mert én sem kapok plusz pénzt azért mert jól végzem a munkám. De ez akkor sem az emberek hibája, hanem azoké az orvosoké, akik pénz nélkül nem dolgoznak, meg az államé, aki ebbe a helyzetbe kényszeríti őket. az emberek már csak áldozatok.
3-as vagyok, magándokira nem költöttem ,de érdekes módon mindent meg tudtam venni a kicsinek is és magamnak is amire a terhesség alatt szükségem volt. Nem értek egyet azzal,hogy ha magándokira nincs pénz akkor másra sincs!
Számlák, lakáshitel rendben, bababútor, babaruha rendben, babahordozó megvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!